Senior Rekryteringskonsult och Rekryteringskonsult till Prodiem

Senior Rekryteringskonsult och Rekryteringskonsult till Prodiem

Prodiem är ett rekryterings- och konsultbolag som är nischade inom ekonomi, finans och HR. Vi har konsulter och kandidater som går in i linjebefattningar, i specialistroller eller arbetar mer managementinriktat i specifika projekt eller på chefsnivå. Sedan starten 2003 har vi hållit stenhårt på vår nisch, och vi vet att detta är en del av vår framgång. En annan avgörande faktor till vår framgång är att vi hela tiden har lyckats med att rekrytera rätt medarbetare till oss. Vi rekryterar på egenskaperna energi, vilja, förmåga och mod. Vi har höga mål för vår verksamhet och ett av dessa är att vara topp 3 i top of mind hos våra kunder, kandidater och konsulter inom vår nisch - och ha kul under resans gång. Läs mer om oss på www.prodiem.se

Vi är verkligen stolta över det Prodiem har åstadkommit. Vi har haft en stark tillväxt de senaste åren och en god lönsamhet. Det senaste året har vi haft förmånen att fortsätta samarbeta med de flesta av våra befintliga kunder men också fått fler nya kunder än någonsin. Det går bra för oss! Vår tanke är att fortsätta växa och därmed behöver vi stärka vårt team med en Rekryteringskonsult och en Senior Rekryteringskonsult.

Vill du vara på en arbetsplats som ger dig ett helhetsansvar och möjligheten att påverka? Där det som du presterar verkligen gör skillnad för både kunden och Prodiem. Vill du vara en del av ett positivt team som har full fart framåt, och samtidigt lägger stort värde vid kvalitet? Och vill du få möjligheten att specialisera dig inom ekonomi och finans? Då kan rollen som Rekryteringskonsult hos oss definitivt vara något för dig!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med hela rekryteringsprocessen, från att identifiera och attrahera rätt kandidater till tillsättning och utvärdering av rekryteringsuppdrag. Genom hela rekryteringsprocessen är du i ständig kontakt med kund och kandidat. Vi arbetar i ett tight team av researcher, rekryteringskonsult och kundansvarig. Våra uppdragsgivare förväntar sig att vi levererar en hög kvalitet varmed vi ställer höga krav på oss internt men även på våra kandidater. Matchningen mellan kund och kandidat och A och O för oss. Vi har alltid en strävan att bli bättre och tillsammans i teamet arbetar vi med att kontinuerligt genomföra och utveckla aktiviteter för att behålla den höga kvalitet som vi står för, och är stolta över. Att arbeta som Rekryteringskonsult hos oss är varierande och utvecklande.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är följande:
  • Att tillsammans med kund gå igenom och stötta i framtagande av kravprofil och utformning av rekryteringsprocess
  • Genom search och urval identifiera rätt kandidater
  • Intervjuer med kandidater inklusive djupintervju och teståterkoppling
  • Presentation av kandidater till kund
  • Gedigna referenstagningar och återkoppling till kund
  • Uppföljning av och bibehållande av relation med rekryterade kandidater
  • Vårda och vidareutveckla kundrelationen samt etablering av nya
  • Att arbeta med LinkedIn, såväl för search som för att marknadsföra Prodiem och de uppdrag som vi arbetar med
Din profil
För båda Rekryteringskonsultrollerna är det gemensamt att vi söker dig som har en akademisk utbildningsbakgrund. För dig som Senior Rekryteringskonsult är det viktigt att du har erfarenhet av att arbeta med kvalificerad rekrytering och att du har ansvarat för hela rekryteringsprocessen. Du har erfarenhet av chefs- och specialistrekryteringar och är van att ta dig an mer komplexa kravprofiler. Du har sedan tidigare erfarenhet av personbedömning med hjälp av testverktyg. Har du erfarenhet av rekrytering inom ekonomi/finans är det starkt meriterande. Vidare är du konsultmässig och är trygg i att guida våra kunder genom hela rekryteringsprocessen. Att vårda och utveckla både befintliga och nya kundrelationer ser vi som en självklar del i rollen. För rollen som Rekryteringskonsult så söker vi dig som har ca tre års erfarenhet av rekrytering där du har ansvarat för hela processen. Du kan också arbeta med ekonomi/finans idag och gå i tankarna på en ny karriär.

Generellt i rollen som Rekryteringskonsult är LinkedIn ett centralt verktyg i hur vi kommunicerar och etablerar relationer med både kunder och kandidater, varpå vi ser att det är viktigt att du har erfarenhet av och är trygg i det. Oavsett tidigare erfarenheter så kommer dina personliga egenskaper och framförallt ditt mindset att vara avgörande för framgång. Vi vill se affärsmässighet, energi, förmåga och en stark vilja att vara med att bygga vårt fina företag vidare mot våra mål. Vi befinner oss just nu i en stark tillväxt och i ett extremt flow. Så om du vill vara med på resan, hör av dig!

Vid frågor kontaktar du Alexandra af Winklerfelt, tfn 073-922 61 72 eller Caroline Björk, tfn 073-303 34 66.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (42 dagar kvar)