Kandidatansvarig/Researcher till Prodiem

Kandidatansvarig/Researcher till Prodiem

Detta söker vi
Som Kandidatansvarig kommer du att ha ett brett och varierande arbete som innebär ett nära samarbete med rekryteringsteamet, kundansvarig och marknad på Prodiem samt många externa kontakter med våra kandidater. Du har ett koordinerande ansvar för kandidatperspektivet, vilket innebär att identifiera och attrahera rätt kandidater till våra olika rekryteringsuppdrag. Detta sker bl.a. genom search i vårt kandidatnätverk, LinkedIn och andra relevanta kanaler. Du kommer också att ansvara för att underhålla och uppdatera vårt kandidatnätverk.

Vill du arbeta med ledande varumärken? Vill du tillhöra ett högpresterande företag som värdesätter hög kvalitet och ett gott samarbete? Prodiem växer och vi vill hitta en person med energi, vilja och förmåga och mod som vill vara med på vår fortsatta resa!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ha ett helhetsansvar för kandidatförsörjningen till våra rekryteringsuppdrag och det gör du genom följande:
  • Vara med på uppstartsmöten med rekryteringskonsult och kund för att få en tydlig bild av kundens behov
  • Ta fram rekryteringsrelaterade dokument som annonser och annat typ av material kopplat till marknadsföringen av rollen
  • Search av kandidater i vårt nätverk, externa nätverk och på sociala medier
  • Ha kontakt med kandidater och marknadsföra våra rekryteringsuppdrag via telefon och mail
  • Arbeta med tips och rekommendationer för att hitta de bästa kandidaterna
  • Telefonintervjuer med kandidater
Din profil
Du har en akademisk eller eftergymnasial utbildning inom relevant område. Erfarenhet från rekryterings- eller konsultbranschen är meriterande men det viktigaste är inte exakt vad du har gjort utan din inställning och vilja. Vi ser att du har någon form av administrativ erfarenhet och en tydlig känsla för struktur i ditt arbete.

Du som person
Du är en positiv och kreativ person med förmågan att tänka utanför boxen. Att ha en inre glöd kring sitt arbete och få energi av att leverera ett bra resultat är avgörande för att lyckas i rollen som Kandidatansvarig. I och med att du har ett koordinerande ansvar bör du trivas i en ”spindeln i nätet”-roll. Vi vill se energi, förmåga och en stark vilja att vara med att bygga vidare mot våra mål. Vi är extremt taggade för den här rekryteringen, är du?

Så känner du igen dig själv i denna personlighetsbeskrivning, sök då tjänsten och bli en av oss!

Vid frågor kontaktar du Caroline Björk, tfn 073-303 34 66.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Prodiem AB
Sista ansökningsdag Löpande (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi söker dig, som signar upp på Prodiems WHY. Vi vill att du tillsammans med oss dagligen arbetar i linje med varför vi faktiskt gör det vi gör, nämligen att Vi vill hjälpa människor och företag att utvecklas och växa - i ett nära samarbete med oss. Oavsett om du är medarbetare, konsult, kandidat eller kund, ska du genom att arbeta hos eller med Prodiem utvecklas i din karriär men även som person. Detta är viktigt för oss, på riktigt!

Prodiem är ett rekryterings- och konsultbolag som är nischade inom ekonomi, finans och HR. Vi har konsulter och kandidater som går in i linjebefattningar, i specialistroller eller arbetar mer managementinriktat i specifika projekt eller på chefsnivå. Sedan starten 2003 har vi hållit stenhårt på vår nisch, och vi vet att detta är en del av vår framgång. En annan avgörande faktor till vår framgång är att vi hela tiden har lyckats med att rekrytera rätt medarbetare till oss. Vi rekryterar på egenskaperna energi, vilja, förmåga och mod. Läs mer om oss på www.prodiem.se