Procurator Safety Solutions - SÄLJARE, Stockholm

Procurator Safety Solutions - SÄLJARE, Stockholm

Är du målinriktad, driven och brinner för att göra affärer?

Vill du vara med och bidra i ett spännande och växande företag där kunden och kvalitet är i fokus?

Då kan du vara vår nya kollega!

Nu förstärker vi ett av Sveriges ledande grossistföretag, Procurator, med en Utesäljare inom affärsområdet Safety Solutions. Vi på Procurator ser vår personal som en viktig tillgång och har genom åren skapat en fin atmosfär tillsammans där både medarbetare och kunder trivs.

I dina arbetsuppgifter som Utesäljare bidrar du aktivt till att Procurator når sina mål. Du bearbetar nya och befintliga kunder med vårt sortiment av personlig skyddsutrustning. Du utgår från Bromma och bearbetar norröver, Solna, Uppsala, Gävle mm. Inom ditt distrikt har du både kund- och budgetansvar. I din roll har du både stöd och ett nära samarbete med KAM.

Du driver på egen hand hela försäljningsprocessen från prospektering till uppföljning och avslut. Här gäller frihet under ansvar - med ett självständigt och initiativrikt arbetssätt skapar du en god arbetsstruktur för att maximera kundbesök och försäljning.

I Safety Solutions finns det tillgång till experter inom organisationen som har kunskap om regler, normer och vad som gäller inom kundens specifika arbetsmiljö. Det resulterar i att du kommer att kunna erbjuda den bästa lösningen av skyddsprodukter till kunden. Kunskap och bredd i sortimentet är Procurators styrka på marknaden.

Procurator erbjuder dig ett omväxlande arbete i ett växande företag. Du har kollegor runt om i landet och till din hjälp finns innesäljare som support. När du kommer till oss får du ett introduktionsprogram för att komma in i vår kultur och lära dig vårt sortiment. I rollen som Utesäljare arbetar du med en god grundlön och en rörlig del som baseras på dina försäljningsresultat.

Personlig utveckling inom en stabil koncern där vi också satsar på våra anställda och utvecklas tillsammans, det är viktigt för oss. Du får ett utmanande arbete i en mycket positiv miljö, vi tror på energi!

Vem är du?

Vi tror att du som söker självständigt kan driva försäljningen framåt i ditt distrikt. Det är en fördel om du har kunskaper om säkerhet och skydd, till exempel andningsmasker, kläder, handskar, skor mm. Mycket meriterande med dokumenterad erfarenhet av försäljning B2B. Goda kunskaper i Officepaketet samt B-körkort är ett krav.

Som person är du engagerad, driven och troligen en vinnarskalle. Du är synnerligen prestigelös och brinner för att alltid erbjuda kunden den bästa lösningen. Relationsskapande, förtroendeingivande och vet att affärer görs mellan människor. Du stormtrivs ute hos kunden och drivs ständigt framåt av goda kundrelationer. Men roligast av allt tycker du är att få göra avslut och komma i mål med affären.

Tjänsten är en provanställning med placering på vårt kontor i Bromma.

Är du vår nästa kollega?

Tveka inte att höra av dig eller ansök redan idag.

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar Procurator Sverige AB med Finnveden Säljkraft AB.

Ansvarig rekryterare är Kajsa Ohlsson 072-717 72 47. Du ansöker till tjänsten på www.finnvedensaljkraft.se. Sista ansökningsdag 2019-05-05. Vi jobbar med löpande urval.
Mer info
Kontaktperson Kajsa Ohlsson
Telefon 0340-20 15 73
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Procurator har ett brett sortiment av produkter och tjänster från ledande leverantörer och egna varumärken som Worksafe och KBM. Vi förser kunder i Norden med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar, förpackningslösningar och restaurangartiklar. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor. Procurator är en del av OptiGroup.

Läs gärna mer på www.procurator.se.