Key account manager public - procurator sverige ab

Key account manager public - procurator sverige ab

Går du igång på affärsutveckling, analys och kundnytta?

Vill du, precis som vi vara med och göra skillnad på riktigt? För vad vore ambulanspersonalen utan rätt handske? Vad vore tandläkaren utan sitt munskydd? Vad vore ett toalettbesök utan tvål?

På Procurator bidrar VI till att skapa tryggare, säkrare och mer hållbara arbetsplatser varje dag genom att förse arbetstagare med rätt förutsättningar och med rätt utrustning i rätt tid. Det skall vara enkelt att vara kund till Procurator.

Vi söker nu efter vår nästa kollega och stjärna till ett litet team med högt i tak, där det råder stor delaktighet och härlig team-känsla. Vi behöver Dig!

KEY ACCOUNT MANAGER PUBLIC!

VI SÖKER DIG SOM...

... är initiativrik, drivande och självgående med en hög energinivå. Du har god förmåga att strukturera din tid och arbeta självständigt, samtidigt som du bidrar till dina kollegor med ditt engagemang. Vidare har du inget emot att grotta ner dig i analysarbete och nyttja ditt affärsmannaskap för att genomföra och förbättra vårt erbjudande till våra kunder.

VÅRA ÖNSKEMÅL TILL DIG...

...då du kommer ansvara för några utav företagets enskilt största avtal, motsvarande vad en bra fotbollsarena kostar att bygga i Sverige, så sätter vi stort pris på din förmåga att samarbeta och koordinera interna resurser och söka svar i den egna organisationen för att leverera över våra kunders förväntningar.
Till din hjälp har du stöd utav många specialister inom företaget som kan allt från en mopps tekniska specifikationer till vilken hjälm som bäst skyddar dig om en takpanna faller från 15 meters höjd. Självklart ska även jag, Robert, som blivande närmsta chef vara ett stöd i allt från förhandling, Excel-uträkningar, ROI-kalkylering men framförallt vara en stor del i att du mår bra och har roligt på jobbet.

Är där något som är superviktigt förutom ovan?
  • Sa vi att vi önskar någon som ska bidra med positiv energi? Vi tror i alla fall att du kommer komma riktigt långt på detta och vi kommer sätta stor vikt vid personlighet i denna rekrytering.
  • Du uppskattar att jobba i en föränderlig verksamhet där långsiktigt lärande är i fokus
  • Med nyfikenhet och kreativitet kommer du att komma långt!
Och följande är meriterande...
  • Ställ inte in, ställ om! Uppgraderat sälj och att du är anpassad till vår nya digitala framtid är ett plus
  • Har flera års erfarenhet av och kun(d)skap inom försäljning, gärna inom grossistbranschen eller vårt segment
  • Eftergymnasial utbildning med marknads- och/eller försäljningsinriktning
  • Erfarenhet av arbete mot den offentliga marknaden
  • Erfarenhet om LoU
VARFÖR PROCURATOR?

Hos oss jobbar man självständigt, alltid med teamet i åtanke. Välkommen till ett marknadsledande bolag där bara du själv kan sätta stopp för hur långt du kan gå. Är du redo för en utmanande resa men med oändliga möjligheter? Om så är fallet tycker vi du ska bli en del av vår familjära och sociala kultur. Vi ser fram emot att få träffa dig!

START: Enligt överenskommelse.

PLATS: Stockholm med omnejd

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön med bonus vid uppnådda mål

Fem minuter senare och du har redan börjat fila på din ansökan!? Vi hoppas det! Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval. www.finnvedensaljkraft.se Vi ses!
Mer info
Kontaktperson Kajsa Ohlsson
Telefon 0340-20 15 73
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Procurator förser kunder i Sverige med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar, förpackningslösningar och restaurangartiklar genom ett brett sortiment av produkter från ledande varumärken. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom offentlig sektor, industri, bygg och transport, livsmedel och serviceföretag. Procurator är en del av OptiGroup.

Läs gärna mer på www.procurator.com