Account Manager

Account Manager

Account Manager sökes till Procurator i Stockholm
Har du ett brinnande intresse för försäljning och vill arbeta i en miljö som präglas av gemenskap, engagemang och resultat? Drivs du av att skapa långvariga relationer och leverera resultat? Vill du vara en del av ett företag med stora möjligheter? Då ska du söka denna tjänst idag!

ARBETSUPPGIFTER
Som Account Manager på Procurator kommer du arbeta med att upprätthålla och utveckla affärer hos bolagets befintliga kundstock. Du vårdar samarbetet och arbetar aktivt med nya förfrågningar och därför är du ofta ute och besöker dina kunder. Du har en viktig roll i att säkerställa kundnöjdhet och goda relationer samt arbetar mot uppsatta mål för ökad försäljning. Dina kontrakt består av allt från mindre bolag till större upphandlade avtalskunder.

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som:
 
  • Arbeta med befintliga kundrelationer samt utveckla dessa.
  • Säkerställa kundnöjdhet och arbeta med förbättringar.
  • Tidvis arbeta mot nya kunder.
  • Vara en ambassadör för Procurators varumärke.
  • Säljadministration.
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen som Account Manager behöver du vara självgående och ansvarstagande samt ha ett gediget intresse för försäljning. Du motiveras av att arbeta mot uppsatta mål och visar en ödmjukhet som tar dig framåt. Du skapar snabbt ett förtroende hos dina kunder och är en naturlig relationsskapare som alltid gör det lilla extra. Dessutom är du en god kommunikatör och flexibel i ditt förhållningssätt.

Viktigt för tjänsten:
 
  • Ett par års erfarenhet av försäljning, meriterande med erfarenhet från branschen.
  • Svenska och engelska i tal och skrift.
  • God dator- och systemvana.
  • B-körkort samt möjlighet att resa i tjänsten.
OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Account Manager är en rekrytering där du blir anställd direkt hos Procurator i Stockholm. Du kommer ingå i ett team av säljare som drivs av ett högt engagemang och att hjälpa varandra. Arbetstiderna är främst måndag-fredag 08.00-17.00 och resor i tjänsten förekommer. Fina förmåner ingår samt tjänstebil.

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Amanda Ring på via 0738-617273 eller amanda.ring@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan! 
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.procurator.com
Sista ansökningsdag 7 okt 2022 (1 dag kvar)