UX/UI-designer med frontend-erfarenhet sökes!

UX/UI-designer med frontend-erfarenhet sökes!

Om TietoEvry

TietoEVRY är ett ledande nordiskt digitalt tjänste- och programvaruföretag med lokal närvaro och global kapacitet. Bolaget har sitt huvudkontor i Finland och har omkring 24 000 experter anställda globalt. TietoEVRY tillhandahåller service åt tusentals företag och organisationer inom privat och offentlig sektor i mer än 90 länder. Här erbjuds du en utvecklande och transparent arbetsplats där du får möjlighet att utbyta idéer och samarbeta med de vassaste proffsen i branschen.


Om tjänsten

Som UX/UI-designer kommer du att:
  • Tillämpa moderna tekniker för design av användarupplevelser
  • Samarbeta i agila team i syfte att designa och leverera hela UX-livscykeln, inklusive att vara behjälplig med att utveckla prototyper
  • Samverka med kund för att förstå relevanta Style Guides och krav på användarupplevelse
  • Hantera design av gränssnitt
  • Upprätta UX/UI Best Practice Standards för projektet
  • Implementera det grafiska gränssnittet i verktyget bl a genom tillämpning av Cascading Style Sheets (CSS)
  • Påverka projektets intressenter om vikten av användarupplevelse


Din kompetens

Vi söker dig som har erfarenhet av UX-design och som har förståelse för interaktionsdesign i kombination med UI-utveckling. Du har erfarenhet av HTML, CSS, samt Javascript och har en bakgrund inom exempelvis webbutveckling, informationssystem, HCI och/eller produktdesign.

I denna tjänst har vi som krav att du behärskar svenska i tal och skrift.

Meriterande
Vi ser det som ett plus i kanten om du har erfarenhet av agila team och att ha jobbat som konsult samt har en akademisk utbildning i ryggsäcken.


Personliga egenskaper

Som person är du konsultmässig och har god kommunikativ förmåga. Du är hjälpsam, samarbetsvillig och ställer upp för dina kollegor.


Övrigt

Denna rekryteringsprocess hanteras av Procruitment och TietoEVRYs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av kontaktperson Nooshin Sanei. Vid frågor finns hon tillgänglig via e-post nooshin@procruitment.se eller telefon 070-780 92 01.

Lön: Fast månadslön

Omfattning: Heltid
Start: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid Placeringsort: Stockholm

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!


Om Procruitment

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon.
Mer info
Kontaktperson Nooshin Sanei
Telefon 070-780 92 01
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, UX & Webbdesign
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://procruitment.se/
Sista ansökningsdag 18 dec 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet. Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon. Mer än 60 års samlad erfarenhet inom branschen har gett oss en klar förståelse för vad som krävs av en partner inom personaluthyrning och rekrytering.