Projektledare sökes till mjukvarubolaget Formpipe

Projektledare sökes till mjukvarubolaget Formpipe

Om Formpipe
Formpipe är ett lila mjukvarubolag. Att vara lila innebär att vi har lugnet och stabiliteten i den blå färgen, spetsad med den sprudlande energin i den röda. Vi är värdegrundsdrivna, passionerade och, stolta över att vara lila.

Vi erbjuder intelligenta mjukvarulösningar till organisationer som räknar data som en av sina viktigaste tillgångar och som ständigt måste utveckla och anpassa sig till den digitala världen.

Under 30 år har vi utvecklat marknadsledande programvaror som ger rätt information, i rätt sammanhang, vid rätt tidpunkt, till rätt personer. Våra kunder får några av de absolut bästa och mest framtidssäkra programvarulösningarna. Men det som verkligen gör skillnaden är våra starka och nära relationer med våra kunder. Vi förstår våra kunder och vi vet att vi är starkare tillsammans.

Om tjänsten
Som projektledare på Formpipe kommer du utgöra en viktig del av bolagets leveransavdelning som installerar och driftsätter våra verksamhetssystem. Våra produkter förverkligar det helt digitala informationsflödet för dokument- och ärendehantering i offentlig sektor och skräddarsys utifrån kundens behov och krav.

I rollen som projektledare kommer du att:
  • Genomföra förstudier, kartlägga kundens behov och ta fram estimat
  • Vara kontaktytan mellan bolagets utvecklingsteam och kundens representanter
  • Delta i anbudsprocessen vid upphandlingar och bidra med din expertis inom projektledning
  • Säkerställa att projekten håller sig till uppsatta kvalitativa och ekonomiska ramar
  • Utveckla och förbättra bolagets processer och metoder
Att arbeta på Formpipe är något speciellt. Vissa kanske till och med säger att det är unikt. Vi lockar de bästa människorna, som är professionella, som tar ägandeskap och går all-in. Som företag stöttar vi varandra, vi är respektfulla mot varandra och vi har kul tillsammans.

Här är inget arbetsflöde eller process satt i sten och vi välkomnar dig att utmana vad som helst med din energi och initiativ. I Formpipe uppskattas och implementeras goda idéer. Du är nära beslutsfattarna och kan verkligen göra skillnad.

Din kompetens
För att lyckas i den här rollen tror vi att du har flera års erfarenhet av projektledning av IT-leveranser mot kund. Huruvida du jobbat på konsult- eller produktbolag spelar ingen roll, det viktigaste är att du har erfarenhet av att arbeta mot kunder.

Vi söker dig som brinner för att driva saker framåt och kan skapa värde för såväl den egna som kundens verksamhet. Du kavlar upp ärmarna, behandlar din omgivning med respekt och ställer upp för dina kollegor. Samtidigt som du tycker om att ha kul på jobbet!

Vi ser det som plus i kanten (men inte ett krav) om du har erfarenhet av projektledning mot offentlig sektor/förvaltning och/eller har ett sidointresse av projektmetodik.

Övrigt

Denna rekryteringsprocess hanteras av Procruitment och Formpipes önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av kontaktperson Nooshin Sanei. Vid frågor finns hon tillgänglig via e-post nooshin@procruitment.se eller telefon 070-780 92 01.

Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Stockholm

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om oss
Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon.
Mer info
Kontaktperson Nooshin Sanei
Telefon 070-780 92 01
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://procruitment.se/
Sista ansökningsdag 11 dec 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet. Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon. Mer än 60 års samlad erfarenhet inom branschen har gett oss en klar förståelse för vad som krävs av en partner inom personaluthyrning och rekrytering.