Pega System Architect till TietoEVRY!

Pega System Architect till TietoEVRY!

Om TietoEVRY
TietoEVRY är ett ledande nordiskt digitalt tjänste- och programvaruföretag med lokal närvaro och global kapacitet. Bolaget har sitt huvudkontor i Finland och har omkring 24 000 experter anställda globalt. TietoEVRY tillhandahåller service åt tusentals företag och organisationer inom privat och offentlig sektor i mer än 90 länder. Här erbjuds du en utvecklande och transparent arbetsplats där du får möjlighet att utbyta idéer och samarbeta med de vassaste proffsen i branschen.

Just nu genomgår TietoEVRY en spännande utvecklingsfas där ett av de stora fokusområdena är inom Pega. Om du drivs av att ligga i teknologins framkant och vill arbeta i en organisation med många utvecklingsmöjligheter kan detta vara tjänsten för dig.


Om tjänsten

Som System Architect kommer du att arbeta mot Stockholm stad och utveckla kommunens system inom Socialtjänsten. I din roll kommer du bidra till att skapa ett bättre samhälle för Stockholm stads handläggare och invånare genom att utveckla det system kommunens anställda använder i sitt vardagliga arbete.

Du kommer att ingå i ett agilt team bestående av bland annat Scrum Master, Produktutvecklare, Business Architects och System Architects. Som System Architect kommer du vidare att:
  • Implementera flöden, aktiviteter och metoder i enlighet med bästa praxis
  • Implementera tjänster och integrationer mot andra system
  • Enhetstesta all konfiguration
  • Åtgärda fel under alla testfaser
  • Förse projektledare med information om status i uppgifterna, risker och åtgärdsplaner

Din kompetens

Vi söker dig som har två års erfarenhet av rollen som System Architect inom Pega och som behärskar svenska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba agilt, har förståelse för Java samt en akademisk utbildning i botten.

Personliga egenskaper
Som person är du konsultmässig och har god kommunikativ förmåga. Du är hjälpsam, samarbetsvillig och ställer gärna upp för dina kollegor.


Övrigt

Denna rekryteringsprocess hanteras av Procruitment och TietoEVRYs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av kontaktperson Nooshin Sanei. Vid frågor finns hon tillgänglig via e-post nooshin@procruitment.se eller telefon 070-780 92 01.

Lön: Fast månadslön

Omfattning: Heltid
Start: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid
Placeringsort: Stockholm

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!


Om oss

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon.
Mer info
Kontaktperson Nooshin Sanei
Telefon 070-780 92 01
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://procruitment.se/
Sista ansökningsdag 21 dec 2020 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet. Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon. Mer än 60 års samlad erfarenhet inom branschen har gett oss en klar förståelse för vad som krävs av en partner inom personaluthyrning och rekrytering.