Pega Business Architect sökes till TietoEVRY!

Pega Business Architect sökes till TietoEVRY!

Om TietoEVRY
TietoEVRY är ett ledande nordiskt digitalt tjänste- och programvaruföretag med lokal närvaro och global kapacitet. Bolaget har sitt huvudkontor i Finland och har omkring 24 000 experter anställda globalt. TietoEVRY tillhandahåller service åt tusentals företag och organisationer inom privat och offentlig sektor i mer än 90 länder. Här erbjuds du en utvecklande och transparent arbetsplats där du får möjlighet att utbyta idéer och samarbeta med de vassaste proffsen i branschen.

Just nu genomgår TietoEVRY en spännande utvecklingsfas där ett av de stora fokusområdena är inom Pega. Om du drivs av att ligga i teknologins framkant och vill arbeta i en organisation med många utvecklingsmöjligheter kan detta vara tjänsten för dig.

Om tjänsten

Som Business Architect kommer du att arbeta mot Stockholm stad och utveckla kommunens system inom Socialtjänsten. Ditt arbete bidrar till att skapa ett bättre samhälle för Stockholms stads handläggare och invånare genom att erbjuda kommunens anställda ett bättre och mer effektivt användarsystem.

Du kommer att arbeta med att analysera kundens krav och behov i syfte att skapa de bästa lösningarna för kunden. Vidare kommer du att:
  • Organisera, schemalägga och genomföra DCO-sessioner
  • Identifiera funktionella och icke-funktionella krav
  • Regelbundet interagera med kund för att fånga upp mål och krav
  • Hjälpa produktägare med definition av backlog, val och prioritering
  • Säkerställa att verksamhetens krav, användningsfall och mål behandlas under implementeringscykeln
  • Utforma processflöden
  • Tillhandahålla expertis i processförbättringar
  • Validera testnivåer

Din kompetens


Vi söker dig som har 2 års erfarenhet av rollen som Business Architect i Pega och som behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba agilt, har förståelse för Java samt en akademisk utbildning i botten.


Personliga egenskaper

Som person är du konsultmässig och har god kommunikativ förmåga. Du är hjälpsam, samarbetsvillig och ställer gärna upp för dina kollegor.


Övrigt

Denna rekryteringsprocess hanteras av Procruitment och TietoEVRYs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av kontaktperson Nooshin Sanei. Vid frågor finns hon tillgänglig via e-post nooshin@procruitment.se eller telefon 070-780 92 01

Lön: Fast månadslön

Omfattning Heltid, tillsvidare (provanställning förekommer)

Start: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid
Placeringsort: Stockholm

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!


Om oss

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon.
Mer info
Kontaktperson Nooshin Sanei
Telefon 070-780 92 01
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Systemanalytiker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://procruitment.se/
Sista ansökningsdag 20 dec 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet. Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon. Mer än 60 års samlad erfarenhet inom branschen har gett oss en klar förståelse för vad som krävs av en partner inom personaluthyrning och rekrytering.