Cloud-specialist till TietoEVRY

Cloud-specialist till TietoEVRY

Om TietoEVRY
TietoEVRY skapar digitala fördelar för företag och samhälle. Vi är ett ledande nordiskt digitalt tjänste- och programvaruföretag med lokal närvaro och global kapacitet. Våra nordiska värderingar och vårt nordiska arv styr vår framgång. TietoEVRY har sitt huvudkontor i Finland och har omkring 24 000 experter anställda globalt. Bolaget tillhandahåller service åt tusentals företag och organisationer inom privat och offentlig sektor i mer än 90 länder. TietoEVRY omsätter årligen cirka 3 miljarder euro och aktierna är noterade på NASDAQ i Helsingfors och Stockholm samt på Oslo Børs. Läs gärna mer här: www.tietoevry.com

Om tjänsten
Nu söker vi dig, mångsidiga molnkonsult som brinner för att utveckla, guida och utbilda kunder, dessutom har du viljan samt engagemanget att ta lead internt för att sprida din kunskap om molnlösningars förträfflighet så att dina kollegor får ta del av din kunskap.

Du kommer ingå i ett team om 11 personer som befinner sig runt om i Sverige. TietoEVRY är verksamma över hela landet och för att ge bästa service förekommer resor, främst över dagen, för att besöka dina kunder. Här får du stor frihet, möjlighet att arbeta med riktigt spännande projekt och din vardag kommer att innehålla variation. Ena dagen kan du arbeta med kundimplementationer, andra dagen med strategisk rådgivning för att sen avsluta veckan med att hålla utbildning för dina kollegor.

I din roll kommer du att gå in som konsult i Cloud-teamet, vars uppgifter är att leverera moderna lösningar som stödjer och förbättrar kunders verksamheter. Vi på TietoEVRY tror att framtiden är multicloud med ett fokus på molnplattformarna Microsoft Azure, Amazon Web Services och Google Cloud Platform.

Din roll som molnkonsult hos oss kommer att vara varierande och kan involvera allt från pre-sale, rådgivning, design och implementering men vi lägger också stor vikt vid att du ska leda vägen fram för dina kollegor och du ska vara med och bygga ett nytt Cloud Center of Excellence.


Din kompetens


Skallkrav:
  • Djup kompetens och minst 3 års erfarenhet av Azure/AWS
  • Erfarenhet av komplexa transformationer in i Azure/AWS
  • B- körkort
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Viljan att hålla utbildningar och workshops internt och för kund
Personliga egenskaper:
I denna roll tror vi att du är framåt, glad och trevlig. Du är öppen som person och brinner för att få andra att växa. På ett ödmjukt sätt gillar du att sprida din kunskap om molnlösningar.


Övrigt

För den här tjänsten kommer du att anställas direkt av TietoEVRY.

Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid
Placeringsort: Stockholms län

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag,

I den här rekryteringen samarbetar TietoEVRY med Procruitment. För mer information om tjänsten, kontakta Career Manager Nooshin Sanei, tel. 070 780 92 01 eller nooshin@procruitment.se.

Om oss
Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Arkitektur
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet. Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon. Mer än 60 års samlad erfarenhet inom branschen har gett oss en klar förståelse för vad som krävs av en partner inom personaluthyrning och rekrytering.