Servicetekniker

Servicetekniker

Vi söker nu ytterligare en servicetekniker till Stockholm som kan utföra våra tjänster hos kund.

Som Servicetekniker kommer att vara en viktig del i vårt serviceteam. I arbetsuppgifterna ingår att på plats ute hos kund utföra anborrningar och blockering av trycksatta rör.
Arbetet innebär mycket kontakt och planering med kund liksom viss projektering innan arbetet utförs. Både förberedelser och eftervård av verktyg och utrustning på verkstad ingår i arbetsuppgifterna.

Proco Services arbeten sker mestadels utomhus, men kan även ske inomhus eller på andra platser såsom i tunnlar eller kulvertar. Som servicetekniker kan man antigen själv ansvara för och utföra anborrning och blockering eller beroende på projektets storlek utföra det tillsammans med kollegor.

Tjänsten innebär ibland både resor i Sverige och i Norden.

Vem är du?
Du är en driven person som varken är rädd för att ta i om det behövs eller räds att jobba utomhus. Du blir många gånger vårt ansikte utåt både mot kund och mot våra samarbetspartners, vilket kräver att du är en social och positiv person som gillar att knyta kontakter med nya människor. Vidare är du noggrann, engagerad och lägger stor vikt vid att utföra ett bra jobb. Du måste ha förmåga att både arbeta självständigt och ihop med övriga kollegor i serviceteamet. Om du tidigare arbetat som verkstadsmekaniker, bilmekaniker eller med byggteknisk verksamhet så har du troligen goda förutsättningar att lyckas här. Du innehar B-körkort.

Vi erbjuder
  • Ett kul och intressant arbete i ett företag i utveckling, stor personlig frihet under ansvar.
  • Utbildning och introduktion till vår teknik av våra seniora servicetekniker.
  • En heltidstjänst med marknadsmässig månadslön och servicebil.
  • Kollektivavtal och tjänstepension.
Frågor angående tjänsten besvaras av Peter Wrede, 08 734 05 87

Vi befinner oss i en spännande och expansiv fas med mycket arbete och vi har kul på jobbet. Låter det här intressant, tveka inte att skicka in din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande och vi ser gärna att ni skickar in er ansökan omgående, dock senast 24 april 2019.

Mer information om oss och våra tjänster finns på www.proco.se

Ansökan skickas via epost till, rekrytering@proco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Peter Wrede, 08 734 05 87
Telefon 08 734 05 87
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.proco.se/
Sista ansökningsdag 24 apr 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Proco Services AB är ett innovativt företag som erbjuder den nordiska marknaden en unik metod för att blockera och göra påstick på rörledningar under drift och därigenom förhindra driftstopp, tömning av system, miljöfarliga utsläpp etc.

Vi har kunder inom industrin, kraftbolag, VVS, VA, fjärrvärme/kyla och utför c:a 1000 anborrningar/ blockeringar per år. Proco Services verksamhet kännetecknas av hög kvalitet som ger våra kunder och samarbetspartner en tydlig upplevelse av att vi levererar våra kärnvärden, förtroende, kompetens, erfarenhet, säkerhet och innovation. Huvudkontoret med verkstad ligger i Västberga, Stockholm och vår filial Syd finns i Ängelholm.