Vill du arbeta i en dynamisk och internationell miljö med högt tempo, ambitiösa och drivna kollegor? Vill du vara delaktig och arbeta i ett av Sveriges genom tiderna största infrastrukturprojekt? Då har vi jobbet för dig!

OM TJÄNSTEN
Vår kund söker nu en kontraktsansvarig. Du ansvarar för alla kostnader relaterade till projektet. Du ska minimera kostnaderna samtidigt som projektet håller hög kvalité och nivå. Rollen inkluderar också att garantera att lagstadgade byggregler är uppfyllda.

För att lyckas i rollen tror vi att du är noggrann, lösningsorienterat och strukturerat. Du har erfarenhet av liknande jobb och har vana att jobba mot exempelvis Trafikverket. Du formulerar dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

ARBETSUPPGIFTER
  • Förbered kvantitetsräkningar, genföra konstadsanalyser för reparations- och underhållsprojektarbete
  • Ansvara för risk-, värdehantering samt kostnadskontroll
  • Identifiera och analysera kommersiella risker
  • Analysera och förbereda anbudskostnader
  • Agera rådgivare i kontraktsfrågor
  • Ansvara för att skriva detaljerade lägesrapporter
  • Övervaka att pågående arbete asvlutas och att betalningar görs
  • Ansvara för byggkontraktens längd
  • Förstå hälso- och säkerhetsbestämmelserna
VI SÖKER DIG SOM
Vi söker dig med några års erfarenhet av liknande roll. Du ska ha kunskap inom AMA och MER. Du är väldigt duktig på siffror och att tolka avtal. Du ska ha vana att förhandla samt att kunna leda ett team. Du är detaljorigenterad och problemlösare och är van att jobba mot hårt uppsatta deadlines. Har du arbetat i en internationell organisation samt inom byggbranschen är det meriterande.

Som person tror vi att du är framåt, effektiv, social, noggrann, flexibel och har integritet. Du ser vad som behövs göras, arbetar produktivt och hjälper gärna till där det behövs. Du trivs i en företagsam arbetsmiljö med högt tempo och varierande arbetsuppgifter.

ÖVRIG INFORMATION
Start: Omgående

Omfattning:
Heltid. Provanställning tillämpas.

Placering:
Stockholm

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Procas Business Relations. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Skicka din ansökan till ansokan@procas.se eller ring 0702644170.
Mer info
Kontaktperson Procas Business Relations AB
Telefon 0702644170
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Ekonomi, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 juli (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi som jobbar på Procas Business Relations AB har lång arbetserfarenhet inom Rekrytering, bemanning samt kompetensutveckling inom affärsmannaskap.