Ekonomiassistent för kunds räkning

Ekonomiassistent för kunds räkning

FÖR KUNDS RÄKNING

Vi söker nu en driven ekonomiassistent med programmeringsintresse till vår kunds ekonomiteam. I rollen som ekonomiassistent söker vi dig som har tidigare erfarenhet från att arbeta i en liknande roll. Vi tror att du har någon form utav ekonomisk utbildning. Har du goda kunskaper i Agresso eller Excel är det meriterande.

ARBETSUPPGIFTER

Som ekonomiassistent arbetar du med kundfakturering, upplägg av nya kunder och kreditberedning, kravhantering, hantering av leverantörsfakturor och upplägg av nya leverantörer, påminnelsehantering.

Du kommer likaså arbeta med utredningsarbete, kontoavstämningar, månadsbokslut och årsbokslut för kund- och leverantörsreskontran. Du kommer ha kontakt med svenska och utländska leverantörer och kunder.

Kunden arbetar löpande med förbättringsprojekt och att arbeta eller leda ett projekt kan komma att ingå i arbetsuppgifterna.

VI SÖKER DIG SOM

· Få rätt saker gjorda och effektivt kommunicera vad som har gjorts.

· Är strukturerad, noggrann driven samt lösningsfokuserad.

· Tycker om att arbeta självständigt såväl som i team.

· Ha vana att jobba i en föränderlig miljö med högt tempo

ÖVRIG INFORMATION

· Start: enligt överenskommelse

· Omfattning: Heltid, Provanställning tillämpas.

· Placering: Stockholm

· Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Skicka din ansöken till ansokan@procas.se eller ring 0702644170.
Mer info
Kontaktperson Alexande Proca
Telefon 0702644170
Email Mejla Alexande Proca
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://procas.se/lediga-tjanster/for-kunds-rakning/
Sista ansökningsdag 26 juni 2020 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi som jobbar på Procas Business Relations AB har lång arbetserfarenhet inom Rekrytering, bemanning samt kompetensutveckling inom affärsmannaskap. Vi jobbar med rätt kandidater som är anpassade efter bolagens behov, värderingar och långsiktiga mål genom utveckling. Det gör vi genom: Bemanning och rekrytering Utbildning Karriär- och kompetensutveckling Affärsidé, vision och kärnvärden Procas affärsidé att vara det självklara valet för bolag som har personal- och kompetensutvecklingsbehov på kort- och lång sikt. Procas vision är att vara en kompetenspartner för individer och företag. Våra kärnvärden är: Professionalism, Affärsmannaskap, Kompetens samt Långsiktighet