Leg sjuksköterska/forskningssjuksköterska

Leg sjuksköterska/forskningssjuksköterska

Leg sjuksköterska/forskningssjuksköterska sökes!

Vi söker en leg sjuksköterska, dagtid, till vårt site på Luntmakargatan i Stockholm med tillträde snarast möjligt eller enl överenskommelse.

ProbarE är en privat prövningsenhet som bedriver kliniska läkemedelsprövningar inom både psykiatri och somatik. Vi är lokaliserade i Stockholm och i Lund.

Arbetsuppgifterna består av blodprovstagning, EKG, administrativt arbete samt övriga vanligt förekommande sjuksköterskeuppgifter.

Tidigare erfarenhet av kliniska läkemedelsprövningar är meriterande men inte ett krav.

Vi värdesätter egenskaper som noggrannhet, flexibilitet och stresstålighet. Hos oss erbjuds ett kvalificerat arbete med bredd och variation inom olika indikationsområden samt goda möjligheter att utvecklas och påverka.

Vi har högt i tak och ser gärna att du är utåtriktad och har initiativförmåga samt har egenskaper som humor och ödmjukhet.

Är du intresserad av tjänsten eller har några frågor hör gärna av dig till Ewa Karlsson på mail Ewa.karlsson@probare.se eller på tfn 073-230 04 50.
Mer info
Kontaktperson Ewa Karlsson
Telefon 0732300450
Email Mejla Ewa Karlsson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.probare.se
Sista ansökningsdag 14 apr (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi har två läkarmottagningar, i Lund och Stockholm, som startade 2008 där vi specialiserat oss på olika läkemedelsprövningar och prövningar inom medicinskteknisk utrustning. Vi samarbetar med flera olika läkemedelsföretag. Vår personal har gedigen utbildning och lång erfarenhet av läkemedelsforskning.