Blivande revisorer till Nexia Revision i Stockholm

Blivande revisorer till Nexia Revision i Stockholm

Nexia Revision i Stockholm tillhör Nexia International som är ett internationellt nätverk av lokala revisions- och konsultbyråer. Nexia Revision Stockholm grundades 1997 och idag är vi nummer 8 på listan av de största revisionsorganisationerna i världen. Förutom gedigen kompetens erbjuder vi våra kunder hög kvalitet, tillgänglighet, bästa möjliga service och ett stort personligt engagemang. I Stockholm är vi ca trettio medarbetare och nu ska vi bli fler.

Nexia Revision i Stockholm söker blivande revisorer

Vill du påbörja din karriär som revisor i en växande affärsbyrå med ett personligt engagemang för sina kunder och en hög trivsel bland sina medarbetare?

Nexia fortsätter att växa och vi förstärker nu vårt Stockholmskontor med nya revisorsassistenter. Vi söker dig som är eller snart blir nyexaminerad civilekonom alternativt har något års tidigare erfarenhet av revisionsarbete och som vill satsa på en karriär hos oss!

Vi är en kvalitetstänkande byrå med hög ambitionsnivå och många intressanta kunder främst inom små och medelstora ägarledda företag. De flesta av våra anställda arbetar med revision men vi utför även konsulttjänster inom närliggande områden. Nu har vi en stor efterfrågan på revisionstjänster och behöver därför förstärka vårt team med duktiga medarbetare, som precis som vi vill göra sitt bästa för att ge våra kunder riktigt bra kompetens, service och bemötande.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete med stort kundansvar. Du kommer att arbeta i uppdrag för kunder inom olika branscher, till en början under handledning av en av våra erfarna revisorer och när du är redo med eget ansvar för uppdragen. Längs vägen får du kontinuerlig utbildning och coachning och vi är stolta över att en mycket hög andel av våra revisionsassistenter blir auktoriserade revisorer

Vi söker dig som är/blir civilekonom med inriktning redovisning/revision, gärna med de poäng som behövs för att bli auktoriserad revisor. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av redovisnings-/revisionsarbete. Vi värdesätter att du är affärsmässig, har initiativkraft och förmåga att prioritera och att du vill utvecklas med oss och växa inom vår organisation. Grundläggande kunskaper i bokföring är ett plus.

Du stimuleras av att arbeta nära kunderna och av att få ta eget ansvar för planering och genomförande av uppdrag - och av att arbeta med kompetenta trevliga kollegor i en drivande, positiv och vänlig miljö. Vi finns i ljusa moderna lokaler mitt i Stockholms city. Läs mer om oss på www.nexia.se/stockholm

Välkommen med din ansökan snarast, då intervjuer sker löpande. Vi samarbetar med ProAstri i rekryteringen och du registrerar din ansökan på www.proastri.se. För ytterligare information kontakta vår konsult Karolina Öberg på tel 070 - 7456766.
Mer info
Kontaktperson Karolina Öberg
Telefon 070 745 67 66
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Revision
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 dec 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

ProAstri genomför uppdrag inom executive search, rekrytering och personbedömning/second opinion. Vi är ett team av seniora konsulter som rekryterar chefer och specialister främst på ledningsgruppsnivå.

ProAstri har sedan starten 2004 framgångsrikt rekryterat inom de flesta branscher, med tyngdpunkt på offentlig sektor. Vi arbetar även med utveckling och coachning av chefer och specialister.

Vi har vår bas i Stockholm men genomför uppdrag åt våra kunder i hela Sverige.