Prisjakt söker First Line Support (Stockholm)

Prisjakt söker First Line Support (Stockholm)

Prisjakt letar nu efter två MacGyvers till vårt Stockholmskontor. Vi försökte bygga egna av gem och silvertejp men misslyckades. Vet du vad som saknas? Kom då och jobba med oss på galaxens främsta prisjämförelsetjänst.

Om dig

Du lever efter devisen "with a little bit of imagination, anything is possible"- så länge det skapats en ticket först. Andra beskriver dig som positiv (alternativt "lite för mycket") med mycket energi. Din personlighet påminner lite om Mr Peanutbutter.

Service är din grej, du behåller ditt lugn även när du för femtioelfte gången behövt förklara för svärfar hur BlueRay-spelaren fungerar. Du skulle aldrig be någon tugga på strömkabeln bara för att stänga en ticket.

Ditt mission

Du blir en del av Consumer & Client Operations med kollegor på flera av våra kontor runt om i Europa. Tillsammans löser ni tickets i samma hastighet som Hyperloop One. Ni är superlimmet som håller oss samman så det är viktigt att du trivs i en roll med flera kontaktytor.

För att kunna jobba riktigt effektivt är vi noga med dokumentation (tänk på det lite som Halliday's dagboksanteckningar i Ready Player One) och det är viktigt att du trivs med att arbeta både självständigt och i symbios med andra.

Must have
  • Tidigare erfarenhet av arbete på support-, helpdesk eller kundtjänstavdelning
  • Datorvana
  • Goda kunskaper i Svenska och Engelska
Nice to have
  • Erfarenhet av servicearbete inom IT
  • Nördigt intresserad av teknik
  • Kan du dessutom snakke norsk är det nästan en done deal
Goodie bag

Hos Prisjakt ska det vara enkelt att få ihop livspusslet. Förutom flexibla arbetstider får du också träna två timmar på betald arbetstid och tre timmar betald kompetensutveckling (du bestämmer själv vad du vill lära dig) varje vecka. Vill du veta mer om oss så spana in vår kulturbok - gillar du den kommer du gilla oss!

Plats: Stockholm

Omfattning: Heltid

Antal tjänster: 2

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 jan (47 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Prisjakt är en av Sveriges största oberoende informations- och jämförelsetjänster och guidar konsumenter till smarta köp. Prisjakt startades 2002 och sedan 2006 är Schibsted Tillväxtmedier AB majoritetsägare i Prisjakt Sverige AB.