Account Manager (Stockholm)

Account Manager (Stockholm)

Prisjakt är Nordens största oberoende informations- och jämförelsetjänster. Vi hjälper människor att hitta rätt produkt till rätt pris. Vår styrka och trovärdighet kommer genom objektivitet och bredd. Idag finns vi på tio marknader och fortsätter expandera. Personalstyrkan är fler än 200 personer och vi ägs av den norska mediekoncernen Schibsted (tillsammans med bla Aftonbladet, Blocket och Svenska Dagbladet). Nu söker vi dig som kan fortsätta bugga galaxens bästa prisjämförelsetjänst med oss.

Som Account Manager på Prisjakt hjälper du våra kunder optimera sin e-handel och ser samtidigt till att konsumenter kan fatta kloka köpbeslut.

The mission
I den här rollen förväntas du ge råd åt både nya och befintliga kunder kring hur de kan använda Prisjakt för att nå ut till sin målgrupp och öka sin försäljning. Du kommer agera e-handelsexpert och erbjuda tjänster som rör synlighet på Prisjakts tjänst, både i form av listning och annonsering.
Arbetet är varierande och hos oss får du ansvara för hela säljcykeln - från första kontakt och behovsanalys till affärsavslut och vidareutveckling. Du behöver vara en it-kunnig people person då du arbetar med dator och telefon som främsta arbetsredskap.

Du blir en del av vårt säljteam med kontor mitt på Stureplan. Vi är en sammansvetsad grupp som består av både småbarnsföräldrar, tv-stjärnor och idrottshjältar som alltid ser till att ha kul på jobbet (FIFA- och pingisturneringar är frekvent förekommande).

The hero (that's you)
Det vore bra om du redan jobbat med försäljning i ett par år men det allra viktigaste är att du har kämparanda och utomordentligt god social kompetens.
Du har ett sinne för detaljer (du minns namnen både på såväl kunden och dennes tolv katter) och trivs med variationen av att arbeta både självständigt och i grupp mot högt ställda mål. Du är ganska orädd och tar egna initiativ för att lösa problem som uppstår längs vägen.

Your history
  • Erfarenhet av försäljning och/eller telemarketing
  • Erfarenhet från arbete inom service
  • Goda kunskaper i både svenska och engelska
  • Född på planeten Krypton
Goodie Bag
  • Flexibla tider som gör det enkelt för dig att få ihop livspusslet
  • Du får fem timmar i veckan att lägga på dig själv - två timmar på träning och tre timmar på kompetensutveckling där du själv väljer vad du vill lära dig (så har du en dröm om att bli förstklassig fågelskådare är detta din chans). Du kan läsa mer om hur det är att jobba hos oss i Prisjakt Culture Book.
Prisjakt är ett företag med prisvinnande kultur och en oslagbar produkt.
Vi finns idag Sverige, Norge, Finland, Danmark, UK, Irland, Frankrike, Italien, Nya Zeeland och Polen men nöjer oss aldrig - vår ambition är att leverera kloka köpbeslut över hela världen.
Welcome to the bright side!

Var: Stockholm

När: Omgående eller enligt överenskommelse

Hur: Heltid
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 nov 2019 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Prisjakt är en av Sveriges största oberoende informations- och jämförelsetjänster och guidar konsumenter till smarta köp. Prisjakt startades 2002 och sedan 2006 är Schibsted Tillväxtmedier AB majoritetsägare i Prisjakt Sverige AB.