Fastighetsskötare till centrala Stockholm

Fastighetsskötare till centrala Stockholm

Om tjänsten

B3 Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag som sätter prestationen i centrum. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral.

Vi söker nu dig som vill arbeta som fastighetsskötare i Stockholms innerstad för Primula. Personen kommer få möjlighet att arbeta i fina och anrika byggnader på Norrmalm och Östermalm. Tjänsten utgår från Primulas kontor på Olofsgatan 12, där finns garage samt möjlighet att samlas för lunch och sedan avstämning på eftermiddagarna.

Som fastighetsskötare på Primula ansvarar du för byggnadens drift samt skick. Tjänsten kräver att du som person känner ett ansvar för ditt arbete då byggnaden är i dina händer, du bör se fastigheten som din egen. Det är ditt jobb som fastighetsskötare att skapa en så trivsam miljö -och funktionell byggnad som möjligt för hyresgästerna. Därför är det viktigt att du har förmågan att se problem och är handlingskraft när det kommer till att åtgärda. Inget problem är för stort eller litet för Primula, om du som person inte kan åtgärda ett problem har Primula egna snickare, elektriker osv som står till förfogande.

I arbetet ingår,
  • ronderingar och tillsyn i fastigheter och lokaler
  • Åtgärda enklare fel i byggnaden och hos hyresgäster
  • Underhåll av ytor kring fastighet
  • enklare felavhjälp/kontroller
  • ge god service, snabb återkoppling till kund
Kvalifikationer

Vi tror du trivs att arbeta med människor och ser dig själv som en problemlösare. Du är en skicklig kommunikatör och gillar mötet med människor. Vidare är du en händig person med förmåga att planera ditt arbete självständigt, samtidigt som du trivs med att vara del av ett team. För att vara framgångsrik i tjänsten krävs det att du är service- och kundinriktad, du är social, engagerad och har stor ansvarskänsla.

B-körkort är ett krav.

Du erbjuds

Det är en tillsvidare tjänst med 6 månaders tillämpad provanställning hos Primula.

Lön enligt Ö.K

Ansökan

B3P arbetar med ett löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi rekommenderar därför att du skickar in din ansökan omgående.

Skicka in CV och personligt brev till B3 Personal på www.b3p.se. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att maila alexander@b3p.se Observera att vi inte tar emot ansökningar och CV:n via mail, endast frågor.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.b3p.se
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (12 dagar kvar)