Fastighetsskötare till Primula Byggnads AB i södra Stockholm

Fastighetsskötare till Primula Byggnads AB i södra Stockholm

Dina arbetsuppgifter

Som fastighetsskötare hos Primula Byggnads AB kommer du ha ett helhetsansvar för inre och yttre fastighetsskötsel och drift av ett flertal fastighetsbestånd. Du kommer utföra mindre fastighetsreparationer själv såsom att byta blandare, täta fönster, justera lås och dörrar, rondering av tvättstugor och källare, namnbyte på dörrar m.m. Övriga ärenden tar du hjälp av kollegor och underentreprenörer för att säkerställa att allt blir utfört enligt beställning.

Din profil

Kompetenskrav: Vi söker dig som har en YH-utbildning med inriktning mot fastighetsskötsel, drift alternativt förvaltning eller relevant arbetslivserfarenhet. Har du tidigare erfarenhet av hantverksyrken såsom el eller VVS är det meriterande, men inget krav. Du talar svenska och engelska obehindrat och meriterande med övriga språkkunskaper. B-körkort erfordras.

Personliga egenskaper: För att trivas i rollen som Fastighetsskötare bör du vara serviceminded, social, lösningsorienterad, proaktiv och initiativtagande.

I denna rekrytering har vi ett samarbete med 2Complete AB och vi hänvisar samtliga frågor gällande tjänsten till ansvarig rekryterare, Margareta Meek 070-942 59 95.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 nov (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Primula Byggnads AB startade 1989 med ambitionen att föra en god byggmästartradition vidare; att långsiktigt äga, förädla och förhyra fastigheter. Ett sådant ägande innebär ett långsiktigt ansvarstagande. Det ställer krav på kunskap och omsorg i val av fastighet och eftertanke i frågor som rör ombyggnationer och renoveringar. Därför förvärvar vi bara hus som har tillräckligt bra grundkvalitet i belägenhet och arkitektur. Vi genomför alla ombyggnationer och renoveringar med stor varsamhet och alltid i egen regi med egen personal. På detta sätt bygger vi upp ett fastighetsbestånd av god kvalitet och med höga bruksvärden för våra hyresgäster.

Primula har ca 85 medarbetare och fastighetsbeståndet utgörs idag av sammanlagt cirka 245 000 kvm fördelat på 56 fastigheter, med ca 3 100 bostäder och 230 lokaler. Alla våra fastigheter är belägna i Stockholms kommun.