Software Engineering Manager

Software Engineering Manager

På en kraftigt växande och ständigt föränderlig marknad erbjuder Pricer teknik och lösningar som i grunden förändrar den traditionella dagligvaruhandelns utveckling mot ökad e-handel och dynamisk prissättning. Som samarbetspartner på handelns digitaliseringsresa bidrar Pricer till effektivare butikshantering, frigörande av tid som medarbetarna kan lägga på ökad personlig service och en bättre köpupplevelse för kunderna.

Med förtroende från stora kedjor världen över, såsom ICA, Tosano i Italien och Carrefour i Frankrike, är vi den ledande aktören i vår bransch.

Vi söker dig som vill jobba på ett företag som var först ut på marknaden för digitala hyllkantsetiketter och som i närmare 30 år med framgång har fortsatt att utveckla idéer, teknik och lösningar för digitalisering av dagligvaruhandeln världen över. Innovationskraften och framåtandan från starten är om möjligt ännu starkare idag och bidrar till att göra våra kunder framgångsrika i en uppkopplad värld.

Din roll

Som Software Engineering Manager får du en viktig roll då du är operativt ansvarig för ett team av tio kompetenta och engagerade medarbetare. Du är ytterst ansvarig för rekrytering, att samordna projekt, sätta och driva på processer samt säkerställa kvalitet och leverans. Rollen innebär budget- och PNL-ansvar.

En viktig del av jobbet är att föra ditt teams talan i resten av organisationen. Som person drivs du av att leda teamet genom coachning och mentorskap. Du säkerställer ett fungerande flöde och att gruppen når sina mål. När så behövs är du inte rädd för att kavla upp ärmarna och arbeta operativt.

Din profil

Vi ser att du har erfarenhet inom projektledning och av att jobba i en agil miljö. Du är en trygg ledare med god social förmåga som får teamet att utvecklas. Vidare är du kognitiv med erfarenhet inom Javautveckling. Självklart är du flytande på engelska i tal och skrift. Du är strukturerad och en innovativ teamplayer som sätter laget före jaget.

Dina egenskaper

Du är en kommunikativ, positiv och engagerad ledare med förståelse för tekniska komplexa lösningar. För att kunna driva arbetet framåt behöver du vara strukturerad och lösningsorienterad. Är du dessutom kreativ och social kommer du att passa perfekt in hos oss på Pricer.

Pricer erbjuder

Hos oss får du arbeta i en multikulturell miljö med drivna och kompetenta kollegor. Det våra medarbetare uppskattar mest är att få arbeta i breda roller från ax till limpa, att det finns en frihet inom den egna rollen och att få arbeta i en bransch på en växande marknad. Öppenheten och lagandan som präglar teamet är också viktiga faktorer. Hos Pricer finns en vilja att testa och utveckla ny teknik, och en miljö som uppmuntrar till ständig utveckling. Vi sitter i moderna lokaler i centrala Stockholm, intill Cityterminalen med nära till alla typer av kommunikationer. Hos oss får du självklart friskvårdsbidrag.

Pricer är ett agilt bolag som rör sig snabbt i en dynamisk och föränderlig miljö. Det finns stora utvecklingsmöjligheter för rätt person.

Övrigt

Anställningsform: Tillsvidare anställning
Anställningens omfattning: Heltid
Ort: Stockholm

Om Pricer

Pricer AB, grundat i Sverige 1991, noterat på NASDAQ Stockholm, är en ledande global aktör inom digitala hyllkantslösningar som både ökar butikers produktivitet och förhöjer köpupplevelsen. Pricers plattform är snabb, robust, skalbar och utvecklas ständigt med ny funktionalitet. För mer information, vänligen besök www.pricer.com

Vi önskar ha din ansökan senast 31 Januari. Vi beaktar ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Rekryteringen sköts av Women Ahead – en rekryteringsbyrå med fokus på kvinnor inom IT-, teknik- och telekom. För frågor om tjänsten, kontaktamichaela@womenahead.se, 0705–081508

"Genom att anlita Women Ahead har Pricer gjort ett aktivt val att satsa på jämställdhet och mångfald inom företaget."

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Michaela
Telefon 0705081508
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://womenahead.se/
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Women Ahead ska vara det självklara valet vid rekrytering när företag önskar en modern könsfördelning och mångfald, oavsett position, som på sikt leder till ökad jämställdhet och ett modernare företag inom svenskt näringsliv.