Servicemontör samt Servicetekniker vattensprinkler

Servicemontör samt Servicetekniker vattensprinkler

Vad erbjuder vi?

Presto erbjuder helhetskoncept inom förebyggande brandskydd. Som servicemntör / Servicetekniker på vår sprinklerserviceavdelning kommer du att få ett omväxlande och stimulerande arbete som omfattar service av sprinkleranläggningar samt mindre installationer och ombyggnadsarbeten.
Huvudsakligen finns våra kunder inom industri, handel och offentlig sektor.

Vem är du?
Du tycker om att ta initiativ och har förmågan att planera och arbeta självständigt.
Eftersom du kommer att vara vårt ansikte utåt är det viktigt att du är en positiv person och har en utåtriktad läggning. Du trivs med att skapa och utveckla goda kundrelationer.
Vi ser gärna att du har en utbildning med inriktning på VVS alt. mekanik. Meriterande är tidigare arbete inom vattensprinkler. Ett krav är att du har B-körkort.

Som servicetekniker har du mycket hög kunskap inom sprinkleranläggingens funktion, du skall kunna felsöka och lösa problem vid servicebesöken.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 juli (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Presto Brandsäkerhet AB är en komplett leverantör av produkter och tjänster inom brandskydd och utrymningssäkerhet med tillhörande rikstäckande service. Prestokoncernen är en svensk familjeägd företagsgrupp med huvudkontor och egen tillverkning samt centrallager i Katrineholm. Ytterligare en produktionsenhet finns i Gnosjö. Företaget startade 1959. Presto finns lokalt närvarande i hela Norden genom egna dotterbolag, servicekontor och samarbetspartners. Totalt har koncernen över 300 anställda och beräknas omsätta 500 MSEK under 2018.