Servicechef till Presto Brandsäkerhet

Servicechef till Presto Brandsäkerhet

Har du ett stort intresse för teknik och utveckling, människor och ledarskap? Presto söker nu en säkerhetsmedveten Servicechef med uppdrag att fortsätta arbetet mot ökad effektivitet och högre kvalitet. Din analytiska förmåga och ditt sinne för processer och logistik kommer att komma väl till pass. Samtidigt får du fortsätta att utveckla ditt ledarskap tillsammans med ett gäng erfarna och duktiga tekniker i ett team som hjälper Prestos kunder i det viktiga arbetet med Fire Risk Management.

Om tjänsten

Som en av två servicechefer i Region Öst får du ett självständigt ansvar för att fortsätta att driva och utveckla verksamheten på ett optimalt sätt. Du kommer att leda ett team bestående av 17 erfarna och kompetenta tekniker som arbetar med att upptäcka och förebygga brandrisker hos företagets kunder. Din huvudsakliga uppgift blir att stötta, utveckla och skapa engagemang hos dina medarbetare. Därutöver har du en viktig roll i Prestos strategiska arbete när det gäller fortsatt utveckling av processer och arbetssätt för att skapa en ännu högre kvalitet och effektivitet i verksamheten. Du har resultatansvar för gruppen och genomför och följer upp verksamhetsplaner och dess aktiviteter för att enheten ska nå uppsatta mål.

I rollen ingår bland annat:
  • Övergripande ansvara för resursplanering vilket innebär att leda, fördela och följa upp arbetet inom din enhet
  • Säkerställa att mål, budget och resultat för enheten uppfylls
  • Stödja, motivera och utveckla medarbetarna så att mål och initiativ i affärsplanen infrias
  • Ansvar för att ytterligare utveckla medarbetarnas affärsmannamässighet
Tjänsten är placerad på Prestos regionkontor i Skärholmen. Du rapporterar till Regionchef Öst och ingår i regionens ledningsgrupp.

Är det här du?

Till den här rollen söker vi dig som har:
  • Dokumenterad erfarenhet av ledarskap vill fortsätta att utvecklas inom området
  • Erfarenhet av förändringsarbete
  • God förståelse av processer och logistik
  • God IT-kunskap och har erfarenhet av att arbeta i affärssystem
  • B-körkort
I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är positiv, nyfiken och analytisk och tycker att det är roligt att arbeta med utveckling och kvalitet. Vi vill gärna hitta dig som kan bidra med kunskap och idéer och identifiera förbättringspotential i verksamheten. För att lyckas i tjänsten behöver du även ha goda ledaregenskaper och förmåga att kunna motivera medarbetarna att arbeta i team mot gemensamma mål. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Presto Brandsäkerhet med Level Executive. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Åsa Nygårds 08-120 50 424.

Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Sökord: SBA, säkerhet, brand, brandskydd, teknik, underhåll, chef, service
Mer info
Kontaktperson Åsa Nygårds
Telefon 08-120 50 424
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Level Executive
Sista ansökningsdag 28 aug (339 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Presto Brandsäkerhet AB är en del av Presto-koncernen som är en svensk familjeägd företagsgrupp som grundades 1959 i Katrineholm. Presto finns lokalt närvarande i hela Norden genom egna dotterbolag, servicekontor och samarbetspartners. Det innebär att det finns regionkontor och servicedepåer på ett 30-tal orter runt om i landet. Koncernen har idag ca 300 anställda men växer successivt i en spännande och utvecklande bransch. Företaget är en komplett leverantör av tjänster och produkter inom brandsäkerhet och riskhantering inom brand - det vi kallar för Fire Risk Management. Vi har en rikstäckande serviceorganisation med egen personal.

För mer info om Presto och deras arbetssätt är du välkommen att besöka deras hemsida www.presto.se