Junior systemutvecklare till Prestep!

Junior systemutvecklare till Prestep!

Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och som vill bli en del av ett företag med lång erfarenhet inom IT-branschen. Vill du ta dig an utvecklande och spännande uppdrag i rollen som konsult? - Välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten

Prestep är ett IT-konsultbolag som har 20 års erfarenhet av att leverera tjänster inom systemutveckling och projektledning. De har många stora och medelstora uppdragsgivare i sin referenslista med många nöjda kunder genom åren.

Prestep är ett mindre bolag med en familjär stämning där dess anställda genom åren har trivts mycket bra vilket den låga personalomsättningen vittnar om. Hos Prestep har du oftast möjlighet att styra över din egen tid och även stora möjligheter att styra över vilket område du önskar arbeta inom samt ges möjlighet att nå dina personliga utvecklingsmål.

Professionals Nord söker för Presteps räkning en junior systemutvecklare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning och du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Prestep under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Presteps önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se. Som konsult hos Professionals Nord ingår du i vårt konsulterbjudande som bland annat omfattar en dedikerad konsultchef, ett brett nätverk samt att du så klart är omfattad av kollektivavtal med friskvård, tjänstepension osv.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med systemutveckling ute hos kund och ta dig an olika spännande projekt och uppdrag. Du kommer främst att utveckla i Java samt C# .NET och därför söker vi dig som känner dig trygg i något av dessa språk, alternativt båda.

Vi söker dig som

har en akademisk utbildning på eftergymnasial nivå inom IT och minst 1 års arbetslivserfarenhet som systemutvecklare. Vidare har du goda kunskaper i det svenska och engelska språket. Du har självklart ett stort genuint intresse för teknik och i synnerhet inom systemutvecklingsområdet. Vidare tror vi att du motiveras av att ha ett övergripande ansvar och ser fram emot att ta dig an rollen som konsult. Avslutningsvis tror vi självklart att du som utvecklare är en grym problemlösare!

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro eller Stockholm
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lovisa Berglund

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Läs mer om prestep här!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 25 maj 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.