Experience Manager

Experience Manager


Experience Manager
Stockholm

Vill du arbeta på ett entreprenöriellt och internationellt företag? Brinner du för att vårda och utveckla försäljningen med befintlig kund? Då ska du absolut läsa vidare!

Din roll
I rollen som Experience Manager kommer du att ansvara för att utveckla vår befintliga kundbas. Du arbetar för att företagets mål uppnås vad gäller kvalitet och kvantitet. Våra kunder är företag, hotell och restauranger som värdesätter kvalitet, hållbarhet och en god arbetsmiljö, precis lika mycket som du och vi gör.

Du är baserad på vårt väldesignade kontor i Mariehäll, men du erbjuds också möjligheten att arbeta från Epicenter alternativt från ditt hemmakontor, vi tror på en flexibel vardag. Du rapporterar till Sales Manager.  

Vi erbjuder dig mer!
Det här är ett arbete med både frihet och ansvar i nära dialog tillsammans med din chef. Här får du chansen att arbeta i en internationell miljö, med engagerade och kunniga kollegor i Sverige, Danmark, Finland och Schweiz. Vi är ett dynamiskt team där vi alla brinner för vårt jobb och våra varumärken: Nespresso Professional, BE WTR och Kusmi Tea.

Vi erbjuder ett mycket attraktivt arbete i en central roll där du arbetar med att utveckla företagets affärer. Här får du som Experience Manager möjligheten att axla en mycket attraktiv säljroll med fokus på att bygga långsiktiga relationer med våra befintliga kunder. Vår produktportfölj är innovativ och innehåller starka varumärken med stort fokus på hållbarhet, smak och upplevelse.

Din profil
Vi söker dig som tycker om att påverka och skapa! Du är en affärsmänniska som förstår att det är du som driver och äger målet. Du har relevanta säljegenskaper och du drivs av försäljning och goda relationer. För att lyckas i rollen bör du vara handlingskraftig och strukturerad men samtidigt ödmjuk och prestigelös. Vi tror på rätt individ, inställning och attityd!

Vi söker dig som:

  • Har ekonomisk förståelse och förmåga att bedöma och presentera värdet av olika affärsalternativ 
  • Har goda dokumenterade säljresultat, gärna i en motsvarande roll
  • Har minst ett par års B2B-erfarenhet, företrädelsevis koncept- och/eller lösningsförsäljning 
  • Är intresserad av hållbarhetsfrågor 

 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Daniel Bjerndal. Du når Daniel på 0720920963.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

Om oss:
Premium Coffee är exklusiv B2B-återförsäljare av Nespresso och Kusmi i Sverige, Finland och Danmark. Vårt eget fantastiska vattenmärke BE WTR låter kontor, hotell och restauranger uppgradera sitt kranvatten så att det filtreras, kyls och går att få så väl stilla som kolsyrat. Hållbarhet är viktigt i allt vi gör. Det är därför vi stöttar kvinnliga kaffebönder i Colombia och arbetar med vattenrelaterade projekt på varje marknad. I Sverige är vi cirka 30 kollegor som sitter i vackra lokaler i Bromma, i Göteborg och Malmö. Vi har showroom med co-workingmöjligheter på Epicenter mitt i Stockholm.

Läs mer på www.bewtr.com och www.nespresso.premiumcoffee.se/coffee/ 

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Säljsupport, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 30 juli 2022 (70 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!