Priskoordinator till Preem, Stockholm

Priskoordinator till Preem, Stockholm

Gillar du att jobba med statistik och Excel? Nu söker vi en priskoordinator till Preem i Stockholm som stöttar säljorganisationen.

I rollen som Priskoordinator blir du ett viktigt stöd till säljorganisationen i deras dagliga arbete med kundprissättningen. Du ansvarar för hanteringen av prisrelaterade administrativa uppgifter samt deltar i olika sorters analys- och utredningsarbeten

Jobba för framtiden redan idag

Du blir en viktig del av Preem - en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer - från början till slut.

Tjänsten är ett konsultuppdrag som planeras pågå till och med januari 2020. Du blir anställd av TNG och får ta del av våra förmåner. Tjänsten kommer att starta omgående och du sitter hos Preem på Kungsholmen i Stockholm under hela perioden.

Beskrivning av tjänsten

Dina ansvarsområden blir bland annat att:
  • Ta fram kundstatistik och Excelrapporter
  • Hantera kundfakturor och administrera kundpriser och rabatter
  • Stötta säljkåren i prisfrågor
  • Hantera och säkerställa korrekta bonusutbetalningar
  • Förbättra och felsöka processer, rutiner och system.
Har du den här bakgrunden?

Har du tidigare erfarenhet av att jobba med statistik och Excel som arbetsverktyg och trivs i en administrativ roll med många kontaktytor så är det här rollen för dig!

Vi ser gärna att du har utbildning och / eller erfarenhet av ekonomi och försäljningsstöd då du kommer att vara en del av prissättningsteamet på Preem. En stor del av arbetet sker i affärssystemet M3, så vi ser också gärna att du har god generell IT vana och gillar att jobba med förbättringar i system.

Är det här du?

Du som söker bör vara analytisk, kvalitetsmedveten och samarbetsvillig för att trivas i rollen. Du har ett stort samarbete internt och behöver vara hjälpsam, noggrann och har god initiativförmåga. Du har lätt för siffror och goda kunskaper i Excel då det kommer vara ditt arbetsverktyg. En god förmåga att lösa problem samt bidra till en god stämning i gruppen är också viktigt för att trivas och utvecklas i den här tjänsten. Du kommer att jobba i prissättningsgruppen på totalt åtta personer men jobbar närmsta två kollegor med liknande arbetsuppgifter.

Ta reda på mer!

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Therese Goldring
Telefon 070 145 54 51
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator, Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 9 nov 2019 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/