Sales Manager till Precise Biometrics AB, Stockholm

Sales Manager till Precise Biometrics AB, Stockholm

Sales Manager
Nordic market

Precise Biometrics förstärker med en Sales Manager i Stockholm för den nordiska marknaden.

Som Sales Manager kommer du ansvara för försäljning och utveckla den nordiska marknaden av Precise Biometrics nya produktområde Precise YOUNiQ. Produktområdet Precise YOUNiQ består av två olika lösningar.

Precise YOUNiQ Access är en systemlösning för friktionsfri fysisk access som ersättning eller komplement till konventionella dörr- och access system. Kunderna är större fastighetsbolag och fastighetsförvaltare, större enskilda företag, gymkedjor, sjukhus, skolor och liknande offentliga byggnader.

Precise YOUNiQ ID är en mobil-baserad biometrisk autentiseringslösning för digitala tjänster. Exempel på kunder är banker, finansiella tjänster, spelbolag och liknande tjänster med krav på att både identifiera och autentisera användare av deras tjänster.

Du kommer att prospektera och driva affärsprocesser i ett nära samarbete med VP Sales samt Senior Sales & Business Dev Manager, båda i Lund. Du kommer även ingå i det utökade säljteamet för Precise YOUNiQ där CTO, produktchef, kundprojektledare, produktutvecklare ingår. Du rapporterar till VP Sales.

"Under mina 4 år på Precise Biometrics har jag haft förmånen att få jobba med produkter som ligger i teknikens framkant och köps av kunder I hela världen.

Det är en häftig känsla att få sälja produkter som man vet kommer användas miljontals gånger varje dag för att förenkla vardagen för våra kunder. Detta ger också ett driv hos alla i bolaget att alltid leverera maximalt som team - gillar man en sådan miljö kommer man precis som jag trivas fantastiskt bra på Precise."

- Fredrik Sjöholm, VP Sales

"Det känns underbart att få jobba i ett globalt bolag med relativt få antal anställda. Det är en mycket platt organisation som gör att man interagerar med allt och alla. Det är omöjligt att känna sig som enbart en liten del av bolaget, och det ger mig energi, motivation och ett enormt driv att vilja lyckas med det vi gör."

- Sarandis Kalogeropulos, Sr Manager Business Development

Om tjänsten
  • Ansvar för försäljning av Precise YOUNiQ Access och Precise YOUNiQ ID på den nordiska marknaden
  • Kartläggning och prospektering av potentiella kunder för de två produkterna
  • Teckna avtal med nya kunder och därefter vara kommersiellt kundinterface inom Precise Biometrics
  • Vidareutveckla kunders användning av Precise YOUNiQ över tid
  • Vara delaktig i utvecklingen av affärs- och prismodeller
  • Ge input till kravställning av produktfunktionalitet och kundbehov internt mot produktledning och R&D
Kvalifikationer
  • Minst 3 års säljerfarenhet av systemprodukter, gärna inom digitala lösningar
  • Erfarenhet av att sätta upp och driva värdeskapande samarbeten med relevanta partners i form av återförsäljare och installationspartners
  • Bakgrund inom fastighetsbranschen, säkerhetslösningar samt installationsföretag är meriterande
Din Profil

Vi söker dig som har förmågan att sälja en systemlösning bestående av mjukvara, installation av hårdvara och tillhörande tjänster och support. För att lyckas i rollen så krävs förmågan att kunna planera, prioritera och driva sitt arbete på ett målinriktat sätt.

Du är social och kan bygga långvariga relationer, är målinriktad med stark drivkraft att identifiera möjligheter, utveckla affär och kunder. Detta i kombination med ett stort intresse för teknik kommer göra att du lyckas som Sales Manager hos Precise Biometrics!

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar vi med Intenso Teknikrekrytering. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Christofer Dahlman på 0702-46 93 00. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 4 apr 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Precise is a global identification software provider. The company is offering products with various applications that enables individuals to identify themselves in a convenient and secure way by using their own unique human characteristics. Precise has three businesses; Digital Identity, Mobile and Smart Cards, and operates from its offices in Lund, Sweden, Potsdam NY, USA, and Shanghai, China. Precise is listed on Nasdaq Stockholm (PREC). For more information, please visit www.precisebiometrics.com.

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, försäljningschef, chef, account manager, key account, teknisk säljare, teknisk försäljare, teknisk försäljningschef, försäljningsingenjör