Kvalitetsstrateg till Praktikertjänst

Kvalitetsstrateg till Praktikertjänst

Vill du arbeta med kvalitetsstrategi, projektledning i en spännande miljö med härliga kollegor? Söker du ett välrenommerat och stabilt bolag där du får vara med och bidra till utveckling av patientsäkerhet inom områdena tandvård, hälso- och sjukvård? Läs då vidare, det kan vara dig vi söker!

Hos Praktikertjänst erbjuds du ett spännande och omväxlande arbete med ansvar för samordning inom kvalitetsområdena och med projektledning. Ditt uppdrag är att skapa nytta genom kvalitetsarbete för kunder, patienter, praktiker, medarbetare och ledning. Arbetsplatsen är belägen i ljusa, nyrenoverade lokaler centralt i Stockholm. Här arbetar drygt 300 personer med alltifrån ekonomi och support till kommunikation.

Arbetsuppgifter

Som kvalitetsstrateg ansvarar du för att samordna mål i kvalitetsstrategin, du kommer att leda projekt, utveckla metoder, arbeta med förbättringar och implementering av det nya ledningssystemet. Du kommer även att samordna revisioner, sammanställa och analysera nyckeltal för styrning inom kvalitetsområdet. Vidare kommer du att utveckla stöd för arbetssätt inom kvalitetsområdet i nära samarbete med verksamheten och med uppföljningsarbete. Att utbilda internt och att arbeta med omvärldsbevakning är också en del av rollen.

Du arbetar tätt ihop med kvalitetschef och i nära samarbete med kollegorna på kvalitetsavdelningen vidareutvecklar och säkerställer du att processerna motsvarar myndigheternas krav samt att Praktikertjänst har en hög kvalitet gentemot såväl internt som externt mot marknaden.

Vem är du?

Vi söker dig med högskoleutbildning gärna med erfarenhet från hälso- och sjukvård eller tandvård. Du har minst tre års praktisk erfarenhet från att arbeta med kvalitet och av att leda projekt. Meriterade är om du antingen har arbetat i en liknade roll som krävt ett strategiskt förhållningssätt där du både initierat, implementerat och följt upp projekt. Då rollen inkluderar många kontakter behöver du kunna uttrycka dig väl på svenska och engelska i tal och skrift samt att du har en pedagogisk förmåga.

Som person är du strukturerad med en helhetssyn och har lätt för att upprätthålla goda relationer. Du är självgående, har stark integritet och är trygg i din roll. Vi önskar dessutom att du har initiativkraft och en analytisk förmåga. Vi söker dig med en drivkraft att möjliggöra förutsättningar för att verksamheten aktivt ska delta i förbättringsarbetet inom kvalitetsområdet.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 27 sept (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.