Kursadministratör till utbildningsteamet på Praktikertjänst

Kursadministratör till utbildningsteamet på Praktikertjänst

Har du erfarenhet av kursadministration, är en fena på att hålla koll på många detaljer och är duktig på att formulera dig? Kan du göra allt detta med en hög servicenivå och positiv attityd kan du vara den vi letar efter! Tjänsten, som är ett föräldravikariat på heltid under ett år, ska tillträdas i september.

Hos Praktikertjänst erbjuds du ett roligt och omväxlande arbete där du får ansvara för kursadministrationen av bland annat företagets verksamhetsutvecklingsprogram Addera. Gruppen du tillhör består av ett positivt och engagerat team på åtta personer som alla brinner för samma sak - utbildning!

Arbetsplatsen är belägen i ljusa, nyrenoverade lokaler centralt i Stockholm. Här arbetar drygt 300 personer med alltifrån ekonomi och support till kommunikation.

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du att:
 • Vara koordinator mot Programansvariga och föreläsare som i sin tur utformar upplägg och kursinnehåll
 • Planering av datum för nya chefer och information till dessa
 • Boka kursgårdar
 • Administrera kurserna och boka resor, hotell mm
 • Ansvara för ekonomin för kurserna inkl debitering till deltagarna
 • Vara kontaktperson gentemot deltagare och externa aktörer före, under och efter kurserna
 • Delta som kursvärd på utbildningarna på olika orter i Sverige samt ibland utomlands
 • Arbeta med utvärderingar och vidareutveckling av kursutbudet
Att utveckla kurser innebär
 • Arbeta med omvärldsbevakning och research gällande potentiella kursidéer
 • Identifiera lämpliga externa aktörer inom kursämnet
 • Vara koordinator mot externa aktörer som i sin tur utformar upplägg och kursinnehåll
Vem är du?

Vi ser gärna att du har någon form av administrativ erfarenhet, företrädelsevis från utbildningsbranschen, men det viktigaste är att du vill utvecklas och det tillsammans med Praktikertjänst. Vi tror att du är i början på din karriär och är en klippa på office-paketet.

Vi söker dig som bryr dig om detaljer, tycker att kundbemötande är viktigt, gillar det här med struktur och är bra på att formulera dig. Egenskaper vi lägger vikt vid är alltså att du är noggrann och strukturerad samt att du har en god kommunikativ förmåga, både skriftligt och muntligt. Du ska gilla att ge ett bra bemötande till kursdeltagare och ha förmågan att kunna arbeta självständigt samt kunna hantera många parallella uppgifter.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 26 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.