Kundservicemedarbetare

Kundservicemedarbetare

Gillar du kundkontakt och är en fena på att skapa förtroende och att leverera det lilla extra? Då kommer du att trivas tillsammans med oss på Postkodlotteriets kundservice!

Hos oss får du
  • Arbeta mitt i Stockholm city i en positiv miljö fylld av energi och engagemang.
  • Möjlighet att delvis arbeta på distans.
  • Tillgång till motivationsprogram och regelbunden coachning.
  • Arbeta dagtid och vara ledig på helger och röda dagar.
  • Ta del av ett friskvårdsbidrag och tillgång till en träningslokal i kontorsbyggnaden.
Utöver detta kan du även delta på våra event och TV-inspelningar runt om i landet. Du får också möjlighet att volontärarbeta två dagar per år och vara en bidragande del i att göra skillnad både för våra kunder och de organisationer vi stöttar.

Vi vill att du

Har lätt för att kommunicera i tal och skrift, är lösningsfokuserad, målmedveten och bemöter alla kunder professionellt. Som person är du noggrann och kan ta egna initiativ. Du sätter alltid kunden i fokus och har ett engagerat arbetssätt i alla kundinteraktioner.

I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi ser gärna att du har bakgrund inom service, kundkontakt eller försäljning.

Vi värdesätter att du
  • Gillar att ge kunden det där lilla extra - vi kallar det Wow-service.
  • Arbetar kontinuerligt mot individuella och gemensamma mål.
  • Har lätt att navigera i nya system och tycker om att lära dig nya saker.
  • Om du utöver bra svenska även talar andra språk - berätta gärna om det i din ansökan!
Du kommer att tillhöra en avdelning som består av totalt ca 40 medarbetare, ledare och specialister. Vi besvarar frågor om prenumerationer, vinster, fakturor samt andra ärenden som är aktuella för Postkodlotteriet. En viktig del i ditt nya jobb är också att möta de kunder som vill lämna Postkodlotteriet och hitta långsiktiga lösningar så att de väljer att stanna kvar hos oss. Idag träffar vi våra kunder över telefon, mejl och flera sociala medier och erbjuder en arbetsplats där det finns goda chanser till utveckling.

På Postkodlotteriet blir du en del av en utvecklande verksamhet som uppmuntrar nya idéer och initiativ. Här finns mycket kunskap och många olika kompetenser - du får med andra ord kollegor att lära dig massor av. Vi är ett företag som tar samhällsansvar och som tänker långsiktigt och hållbart. Till exempel klimatkompenserar vi genom hela vår affär och arbetar aktivt för att ha en inkluderande företagskultur där alla får synas, höras och känna sig trygga.

Arbetstid: Varannan vecka 8.00-17.00 / 9.00-18.00. Helger och röda dagar ledig.

Omfattning: Heltid med start omgående, tillsvidare med inledande provanställning om 6 månader.


Redo att söka?

Härligt! Vi gör urval och intervjuer löpande och vill uppmuntra dig att skicka din ansökan så snart som möjligt!

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering. Därför ber vi dig att undvika att ta med personlig information som foto, och ålder i din ansökan.


Om oss

Novamedia Sverige AB är operatörsbolag för ett av Sveriges största lotterier, Svenska Postkodlotteriet. Postkodlotteriet finns för att generera medel till civilsamhället, och hela överskottet går oavkortat till ideella organisationer. Sedan starten 2005 har det blivit mer än 13 miljarder kronor - tack vare alla som köpt lotter. Samtidigt har över 1 300 svenskar blivit miljonärer. Postkodlotteriet står bakom flera populära tv-program, till exempel Postkodmiljonären och Drömpyramiden. Vi är runt 200 medarbetare som sitter i den klimatsmarta byggnaden Waterfront Building precis bredvid Stockholms centralstation.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Postkodlotteriet drivs av vår övertygelse om att starka ideella organisationer är en förutsättning för att världen ska bli bättre, därför går lotteriets överskott till ideella organisationer. Sedan starten 2005 har det blivit över 13 miljarder kronor - tack vare alla som deltar i lotteriet.

Postkodlotteriet är Sveriges största lotteri, med nära en miljon kunder. Vi är ett tryggt och underhållande lotteri med nya vinstchanser varje dag. Postkodlotteriet står dessutom bakom flera populära tv-program, till exempel Postkodmiljonären och Drömpyramiden.

Vårt nyrenoverade kontor ligger precis bredvid Stockholms centralstation, i den klimatsmarta byggnaden Waterfront Building.