Kundservicemedarbetare med administrativt fokus

Kundservicemedarbetare med administrativt fokus

Har du ett brinnande intresse för kommunikation både via tal och skrift? Tycker du om att jobba med människor, är lösningsfokuserad och flexibel? Då är det dig vi söker!

Är du bra på att skapa förtroende, kommunicera tydligt via tal och skrift och dessutom med ett leende på läpparna? Gillar du att tillhöra en gemenskap där allas bidrag är viktigt både när det handlar om att få arbetsuppgiften gjord och att tillsammans skapa en god kamratlig stämning? Då kommer du trivas här!

Vi söker nu tre nya kollegor som kundservicemedarbetare till vårt Back office team.

Ditt nya jobb innebär
  • Att 50 % av tiden ge wow-service till Postkodlotteriets kunder via telefon
  • Att 50 % av tiden arbeta med många av våra administrativa uppgifter
  • Alltid sträva efter att skapa och upprätthålla en långsiktig relation med våra kunder
  • Arbeta lösningsfokuserat och med aktiviteter för att behålla våra kunder
  • Besvara frågor om vinster, vår webbplats, fakturor och andra ärenden gällande aktiviteter som är aktuella för Postkodlotteriet
  • Jobba kontinuerligt mot uppsatta mål
Arbetstid: Varannan vecka 9.00-18.00/8.00-17.00
Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning med inledande provanställning om 6 månader.


Om dig

Du är kommunikativ, lösningsfokuserad och tycker om att jobba mot uppsatta mål. Du har lätt att kommunicera både via tal och skrift. Kunderna som hör av sig kan vara glada, fundersamma, irriterade, pratsamma, arga eller lyckliga. Oavsett deras humör eller inställning så bemöter du varje kund på ett professionellt sätt.

Ibland är det högt tryck på vår avdelning och då är det viktigt att du är en lagspelare som klarar av att fokusera på uppgiften och tillsammans med dina kollegor göra ert bästa för att klara utmaningen med största möjliga effektivitet och kundnöjdhet.

Det är viktigt att du som söker rollen har arbetat med service tidigare och har en förmåga att möta varje kund på hens nivå. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med administration eller något annat där du kommunicerat mycket både via tal och skrift.

Vår kundgrupp speglar mångfalden i Sverige. Vi vill gärna skapa de bästa förutsättningarna till en god kundkommunikation med dem. Om du förutom en god svenska även har något ytterligare språk som du pratar flytande så berätta gärna om det i din ansökan.

Din nya arbetsplats
Du kommer att ingå i ett glatt gäng om totalt ca 35 kollegor i olika team. Vi söker just nu medarbetare till vårt Back office team. Men även om du tillhör ett specifikt team så sker många av de aktiviteter som vi gör ändå med hela avdelningen.

På Postkodlotteriet blir du en del av en utvecklande verksamhet som uppmuntrar nya idéer och initiativ. Här finns mycket kunskap och många olika kompetenser - du får med andra ord kollegor att lära dig massor av. Vi företag som tar samhällsansvar och som tänker långsiktigt och hållbart. Till exempel klimatkompenserar vi genom hela vår affär och arbetar aktivt för att ha en inkluderande företagskultur där alla får synas, höras och känna sig trygga.

Blev du sugen?
Härligt! Vi gör urval och intervjuer löpande, så skicka in din ansökan i form av CV, personligt brev så snart som möjligt. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering. Därför ber vi dig inte ta med personlig information som foto och ålder i din ansökan.

Novamedia Sverige AB är operatörsbolag för ett av Sveriges största lotterier, Svenska Postkodlotteriet. Postkodlotteriet finns för att generera medel till civilsamhället, och hela överskottet går oavkortat till ideella organisationer. Sedan starten 2005 har det blivit mer än 12 miljarder kronor - tack vare alla som köpt lotter. Samtidigt har över 1 300 svenskar blivit miljonärer. Postkodlotteriet står bakom flera populära tv-program, till exempel Postkodmiljonären och Drömpyramiden. Vi är runt 180 medarbetare som sitter i den klimatsmarta byggnaden Waterfront Building precis bredvid Stockholms centralstation.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 13 nov 2021 (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svenska Postkodlotteriet är ett av Sveriges största lotterier och har sedan starten 2005 genererat mer än 12 miljarder kronor till ideella organisationer - tack vare alla som köpt lotter. Samtidigt har över
1 300 svenskar blivit miljonärer. Postkodlotteriet står dessutom bakom flera populära tv-program, till exempel Postkodmiljonären. Vi är runt 180 medarbetare som sitter i den klimatsmarta byggnaden Waterfront Building precis bredvid Stockholms centralstation.