Säkerhetsspecialist, PostNord TPL, Stockholm/Göteborg

Säkerhetsspecialist, PostNord TPL, Stockholm/Göteborg

Är du en affärsdriven, målfokuserad och tekniskt kunnig person? Trivs du med att utveckla och förbättra processer med fokus på säkerhet, kvalité och kundkrav. Då är det här en roll för dig. Vi söker en Säkerhetsspecialist till vårt team för Verksamhetsutveckling på PostNord TPL. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse.

PostNord TPL ansvarar för tredjepartslogistiken inom PostNord Sverige. PostNord TPL omsätter 2,7 miljarder SEK, sysselsätter ca 2 500 personer och förfogar över en lageryta på drygt 660 000 kvm fördelat på verksamheter i sex orter i Sverige; Stockholm, Norrköping, Göteborg, Jönköping, Ljungby och Helsingborg.

Våra värderingar är Hållbar, Affärsmässig, Pålitlig och Tillgänglig.

Bli en del av vårt team

Verksamhetsutveckling arbetar för att stöda affären och verksamheten i våra regioner. Det handlar t.ex. om kvalitetsstyrning, hållbarhet och säkerhet. Som Säkerhetsspecialist blir du en viktig kugge som arbetar för intern och extern trygghet samt skydd av kundernas och företagets tillgångar. Du ingår i ett centralt team och rapporterar till Verksamhetsutvecklingschefen, men kommer även arbeta nära regionalt ansvariga kollegor runt om i landet. Placeringsort kan diskuteras och som du ser har vi verksamheter på flera platser i landet.

I rollen som säkerhetsspecialist arbetar du med att driva, koordinera, utveckla och följa upp vårt förebyggande säkerhetsskyddsarbete, så som verksamhetsskydd, brandskydd, personskydd, försäkringsskydd.

Du har vad som krävs

För att trivas i rollen arbetar du proaktivt, har initiativförmåga och drivs av att leverera i tid med hög kvalitet. Du klarar att arbeta självständigt samtidigt som du behöver vara en samarbetspartner till våra regioner och vårt moderbolag. Vidare är du kommunikativ och affärsmässig samt social och bra på att skapa goda relationer. Att du har ett strukturerat och ansvarsfullt arbetssätt är viktigt för oss.

Du har kompetens inom säkerhets- och riskhanteringsområdet och har en relevant utbildning. Kanske har du en militär eller polisiär bakgrund och vill testa dina kunskaper i en annan kontext? Särskilt värdefull för oss är din säkerhetstekniska kompetens samt vilja och förmåga att lära inom området (inbrott/passer/kamera/brand). Du är generellt duktig på att analysera risker och använder kunskap, omdöme och flexibilitet för att finna lösningar.

Vi söker dig som är kund- och affärsorienterad med ett stort engagemang för ditt arbete. För rollen är det viktigt att ha ett högt sekretess- och integritetstänkande. Du har en stor teknisk förståelse/ intresse och är analytisk och metodisk i ditt arbetssätt. Du bidrar till samarbete på ett positivt och lyhört sätt. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift, har svenskt medborgarskap (tjänsten är inplacerad i säkerhetsklass) samt B-körkort.

Vi levererar

Anställning sker enligt kollektivavtal. Du får en grundlig introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt.

Som medarbetare i PostNord har du förmåner som omfattar både ditt arbetsliv och din fritid. Vi erbjuder dig ett arbete med stor variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Ansök

Du ansöker genom att klicka på "Ansök" nedan i annonsen. Sista ansökningsdag är 2022-09-30. Urval sker löpande så ansök så snart som möjligt.

Har du någon fråga om tjänsten är du välkommen att kontakta Carl Archenholtz via mail Carl.archenholtz@tpl.postnord.com.

För fackliga kontaktpersoner, se https://www.postnord.com/sv/karriar/kontakt/facklig-kontakt

Vi ser fram emot att höra från dig.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Säkerhet & Skydd, Bevakning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Postnord AB
Hemsida https://postnord.varbi.com
Sista ansökningsdag 30 sept 2022 (1 dag kvar)