Servicerådgivare till Porsche i Smista

Servicerådgivare till Porsche i Smista

Dina arbetsuppgifter

Har du ett intresse för motorbranschen och tycker om att arbeta med människor? Har du tidigare arbetat som servicerådgivare och är intresserad av att ta nästa steg i din karriär? Då har vi jobbet för dig!

Just nu söker vi en servicerådgivare till Porsche i Smista. Du kommer arbeta tillsammans med en annan servicerådgivare. I din roll kommer du ta emot företagets kunder, boka in dem för service eller reparation, ta emot och lämna ut bilar samt fakturera kunderna.

Detta är en heltidstjänst där du arbetar varannan vecka kl:07.00 - 15.00 och varannan vecka kl:09.00-18.00, måndag till fredag. Till en början kommer du bli anställd som konsult via 2Complete och om alla parter är nöjda efter sex månader är tanken att du blir överanställd hos Porsche.

Din profil

Vi söker dig som:
  • Har arbetat med likande arbetsuppgifter tidigare eller arbetat som bilmekaniker
  • Har B-körkort
  • Hanterar svenska språket obehindrat i tal och skrift då det används i det dagliga arbetet
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i systemet Automaster och/eller CABAS
Som person ser vi att du alltid sätter kunden i fokus och är serviceinriktad. Du är även hjälpsam och trivs att jobba i team. Det kommer ingå mycket administrativa arbetsuppgifter i din roll som servicerådgivare och därför krävs det att du är noggrann och ansvarsfull i ditt sätt att arbeta. Utöver det ser vi att du har ett stort intresse för bilar.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Louise Jonsson på telefon 070-845 99 04 eller louise.jonsson@2Complete.se.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Louise Jonsson
Telefon 070 845 99 04
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare, Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid intervjun.