Reservdelsman till Porsche i Smista

Reservdelsman till Porsche i Smista

Dina arbetsuppgifter

Har du tidigare arbetat som reservdelsman och har erfarenhet av att arbeta i systemet automaster eller ETKA? Då kan det vara dig vi söker!

Just nu söker vi en reservdelsman till Porsche i Smista med start omgående. Detta kommer vara ett vikariat under minst en månads period med goda chanser till att bli förlängd. Under den tiden kommer du vara konsult via oss på 2Complete men arbeta hos Porsche. I rollen som reservdelsman kommer du mestadels ha kontakt med företagets kunder både via mejl, telefon och direktkontakt i deras anläggning. Du kommer även vara på deras lager och ta emot reservdelar bland annat. Du kommer vara del av ett litet sammansvetsat team som bland annat består av en till reservdelsman.

Detta är en heltidstjänst där du varannan vecka arbetar kl:07.00-16.00 och varannan vecka kl:08.00-17.00.

Din profil

Kraven för tjänsten är att du:
  • Har arbetat som reservdelsman inom fordonsbranschen under minst ett år
  • Har erfarenhet av att arbeta i systemet automaster eller ETKA
  • Innehar B-körkort
  • Är flytande i det svenska språket då det används i den dagliga kommunikationen
Det är meriterande om du har gått en fordonsteknisk utbildning eller tidigare har arbetat som fordonstekniker.

Som person ser vi att du är serviceinriktad då du kommer ha daglig kontakt med företagets kunder. Vi ser även att du är ansvarsfull och självständig i ditt sätt att arbeta, samtidigt som du trivs med att arbeta med andra.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Louise Jonsson på louise.jonsson@2complete.se eller 07 08 45 99 04.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Louise Jonsson
Telefon 070 845 99 04
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 5 maj 2021 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi berättar mer om företaget vid en eventuell intervju.