Porsche söker Däckmontör

Porsche söker Däckmontör

Dina arbetsuppgifter

Porsche söker dig som vill arbeta som däckmontör under vårsäsongen. Detta kommer vara under perioden slutet av februari till början av maj. I dina arbetsuppgifter kommer det ingå att skifta, balansera och byta däck. Du kommer även ha lite kundkontakt samt ansvara för att köra in bilar i deras verkstad.

Detta är till deras nya verkstad i Danderyd.

Din profil

Porsche söker dig som har erfarenhet av att skifta däck sedan tidigare. Du ska ha B-körkort samt har goda kunskaper i det svenska språket.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Louise Jonsson på mejl louise.jonsson@2complete.se.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Louise Jonsson
Telefon 070 845 99 04
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fordon, Reperatör, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 mars 2020 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi berättar mer om företaget vid en eventuell intervju.