Porsche Stockholm söker Däckmontör

Porsche Stockholm söker Däckmontör

Dina arbetsuppgifter

Porsche Stockholm söker dig som vill arbeta som däckmontör under höstsäsongen. I dina arbetsuppgifter ingår det att skifta, balansera och byta däck. Du kommer ansvara för att köra bilarna in och ut från verkstaden.

Tjänsten kommer att starta i början av oktober och pågå till december. För rätt person finns goda möjligheter till förlängning.

Din profil

Porsche söker någon som har erfarenhet av att byta däck sedan tidigare. Du ska ha B-körkort samt att du ska ha goda kunskaper i svenska. Har du gått en fordonsutbildning är detta meriterande.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Emily Higgins mejl emily.higgins@2complete.se eller telefon 073-365 68 32.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Mer info
Kontaktperson Emily Higgins
Telefon 073 365 68 32
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Du kommer att ingå i ett arbetslag där ni är cirka 6 personer, ni blir ett team som stöttar varandra och arbetar som ett lag. Det finns teknisk hjälp för att byta däck på verkstaden.