Personbilssäljare nya bilar

Personbilssäljare nya bilar

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida.

Är du en engagerad säljare som är redo för nya utmaningar? Porsche fortsätter att växa och vi söker dig som vill bidra till att skapa fler nöjda kunder och att höja vår kundupplevelse till nästa nivå! Är du den rätta?

Dina arbetsuppgifter:

I rollen som personbilsförsäljare kommer du att arbeta med försäljning av nya och begagnade bilar. Du sköter hela försäljningsprocessen från första kontakt med kund till leverans och uppföljning. Utöver detta ansvarar du för att bygga upp långsiktiga affärsrelationer med både nya och befintliga kunder, där du anpassar helhetslösningar efter deras specifika behov. Den här rollen innebär både uppsökande och relationsbyggande aktiviteter, såsom att arrangera och delta på kundevent och medverka vid marknadsaktiviteter som sker utanför anläggningen.

I vårt säljteam är vi idag fem kollegor och vi söker dig som vill vara med på vår resa att skapa den bästa Porsche- affärsupplevelsen. Du kommer att jobba på vår anläggning i Smista och rapporterar till Försäljningschef Porsche Center Stockholm.

Din bakgrund:

Du har flera års erfarenhet av försäljning och rådgivning av tjänster/och eller produkter, gärna från retail eller servicebranschen där kundservice och kundnöjdhet är viktigt. Har du erfarenhet från att arbeta med försäljning av starka varumärken är det meriterande. I din tidigare säljroll har du utvecklat en god förmåga i att arbeta med relationsförsäljning och kundnöjdhet, samt du har haft eget lönsamhetsansvar med högt uppsatta mål.

Godkänd gymnasieutbildning och B-körkort är ett krav. Vi vill även att du ska ha goda kunskaper i Office-paketet samt i engelska och svenska både vad gäller i tal och i skrift. Meriterande är om du har relevant vidareutbildning.

Din profil:

Som person är du engagerad och driven och du trivs med att jobba mot uppsatta mål. Du brinner för att ge den bästa upplevelsen i ett säljmöte och du sätter alltid kunden i fokus med målet om att erbjuda en hög kundnöjdhet. Du värdesätter att arbeta med andra människor och du är naturlig i ditt sätt att etablera långsiktiga relationer och att skapa förtroende hos våra kunder. Arbetsuppgifterna är varierande och ställer krav på god affärsmässig förståelse, samt att du har ett strukturerat arbetssätt med en förmåga att planera långsiktigt.

Porsche i Stockholm och Din Bil Gruppen eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet. I denna rekrytering kommer även stor vikt att läggas vid din personlighet.

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 25 maj

Vid frågor kontakta Försäljningschef Johan Wigren

Facklig representant Unionen; Ian Elezovic

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.dinbil.se
Sista ansökningsdag 25 maj 2022 (7 dagar kvar)