Vi söker en Change Manager!

Vi söker en Change Manager!

Nu finns möjligheten för dig som vill utvecklas i en stor organisation att axla rollen som Change Manager! Uppdraget förväntas starta så snart som möjligt för att pågå till mitten av januari 2020. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Vår kund behöver stärka upp med en Change Manager till en avdelning inom organisationen där du kommer att samarbeta med andra professionella kollegor. I rollen som Change Manager kommer du att vara en nyckelperson gällande ansvaret för hanteringen av planerade arbeten i organisationens stödsystem.

Som Change Manager kommer dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära:
  • Primärt ansvar över planerade arbeten
  • Kontrollera eventuella konflikter med andra planerade arbeten
  • Säkerställa att information om planerade arbeten skickas ut till påverkade parter
  • Delta i uppföljningsmöten och forum
Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och som gärna har arbetat med tjänster och system inom tele- och datakommunikation. Du är van att ta ansvar över ditt eget och andras arbete. Utöver detta har du en god kommunikationsförmåga och lätt för att samarbeta med andra. Du har goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av ServiceNow och verktygen BMC ITSM.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 25 okt 2019 (2 dagar kvar)