Vi söker en Category Manager!

Vi söker en Category Manager!

Just nu finns möjligheten för dig som är kommunikativ och driven att arbeta som Category Manager i en kreativ och innovativ miljö. Uppdraget förväntas starta så snart som möjligt för att pågå till och med slutet av september 2020. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Category Manager kommer du att tillhöra ett team med 25 personer där du kommer att vara ansvarig för skapandet av kategoriplaner. Kategoriplaneringen kommer att innebära att utföra utgiftsanalyser, utvärdera inköp och identifiera trender i branschen.

Arbetsuppgifter:
  • Se till att kategoriplanerna hålls levande och uppdateras, genom att regelbundet samarbeta med intressenter och följa upp framstegen
  • Aktivt bidra i genomförandet av vissa initiativ, vanligtvis förstudier eller strategiska inköpsinitiativ
  • Tillsammans med intressenter i linjeorganisationen skapa en strategi för utgifter
Vem är du?

Kvalifikationer:
  • Minst 3 års erfarenhet av upphandling
  • Tidigare arbetat med kategorihantering i minst två olika organisationer
  • Starka kunskaper i Excel och PowerPoint
  • Relevant examen från universitet eller liknande
  • Stark insikt och kunskap från minst två separata spender-kategorier
Som person är du driven och har ett starkt affärssinne med goda kunskaper över hur kategorihantering fungerar i praktiken. Du är även kommunikativ och kan interagera med interna och externa intressenter. Har du tidigare erfarenhet som managementkonsult ser vi det som starkt meriterande.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 13 dec 2019 (3 dagar kvar)