Vi söker Licensansvarig till Kista

Vi söker Licensansvarig till Kista

Till kund i Kista söker vi nu en Licensansvarig. Uppdraget förväntas starta i september för att pågå under minst tre månader. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Vår kund är i behov av förstärkning och söker nu en Licensansvarig. I rollen kommer du att arbeta med sammanställningar, utredningar, rapportering och analyser.

Vem är du?

Till tjänsten som Licensansvarig söker vi dig med:
  • Minst 5 års erfarenhet från liknande arbete
  • Svenskt medborgarskap
  • Flytande kunskaper i svenska
  • Erfarenhet av kostnadsanalyser
  • Goda kunskaper i Excel
  • Erfarenhet inom tekniska områden
Som person är du social och trivs med att arbeta i en aktivitetsbaserad arbetsmiljö.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 22 aug (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.