Sommarjobb inom eStore Operations hos Samsung i Stockholm!

Sommarjobb inom eStore Operations hos Samsung i Stockholm!

Är du strukturerad och prestigelös i ditt sätt att arbeta? Till Samsung i Kista, Stockholm söker vi just nu dig som vill sommarjobba hos dem inom eStore Operations! Uppdraget förväntas starta i juni för att pågå till sista augusti. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen kommer du få en bred insikt i den dagliga hanteringen av e-handelsbranschen, med fokus på leveranskedjan, masterdata, orderhantering och supportförfrågningar. Genom att vara den viktigaste kontaktpunkten för produkt- och processförfrågningar får du erfarenhet av ett brett utbud av uppgifter relaterade till den dagliga e-handelsdriften.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
  • Uppföljning och hantering av kort- och långsiktig prognos, inkl. rapportera det till relevanta intressenter,
  • Daglig koordinering av förfrågningar samt frågor relaterade till SCM, PLC management och orderuppföljning,
  • Hantera försäljningsrelaterade processer och masterdatahantering i relaterade system,
  • Övervaka de dagliga orderflödena och vidta proaktiva åtgärder för att säkerställa att kundorder hanteras på bästa sätt.
Vem är du?

För sommarjobb inom eStore Operations hos Samsung söker vi dig som studerar på universitetet, med inriktning inom logistik, supply chain, företagsekonomi eller liknande. Tidigare erfarenhet att arbeta med orderflöden och att arbeta inom affärssystem som SAP och/eller Hybris är meriterande. Som person är du snabblärd, strukturerad, serviceinriktad och ett öga för vad som behöver göras. Du trivs med att arbeta i Excel och diverse affärssystem. Vidare är du självgående och prestigelös i ditt sätt att arbeta och trivs väldigt bra att samarbeta med både interna och externa aktörer.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (3 dagar kvar)