Operativ kvalitetschef sökes!

Operativ kvalitetschef sökes!

Nu finns möjligheten för dig som vill utvecklas i en global miljö att axla rollen som Operativ kvalitetschef hos vår välkända kund! Uppdraget förväntas starta så snart som möjligt för att pågå till början till slutet av december 2019.

Är du rätt person för rollen? Skicka in ditt CV skrivet på engelska redan idag! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Om tjänsten

I rollen som Operativ kvalitetschef kommer du att leda ditt team med fokus på operativ planering och processutveckling. Du kommer att ansvara och planera för budget- och policys på medellång sikt. Utöver detta kommer du även att ha ett stort ansvar över kvalitétsprocesser och säkerställa att den effektiva implementeringen och förbättringen av processer följs längs hela värdekedjan.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära:
  • Förbättra och övervaka kvalitetsprocesser
  • Hantera kundklagomål
  • Ansvara över att sätta upp en revisionsplan baserad på risker och strategisk inriktning
  • Säkerställa implementering av globala processer
  • Stöd vid leverantörsutvärdering
  • Koordinera coachning av medarbetare
Vem är du?

För att lyckas i rollen har du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, framförallt med fokus på ledarskap, kvalitét och processhantering. Du har kännedom om strategier som exempelvis Quality and Operational Excellence (Q & OpEx). Utöver detta talar och skriver på engelska.

Som person är du noggrann och effektiv i ditt arbetssätt, du har förmågan att planera långsiktigt och se risker och konsekvenser. Du kan ta stort ansvar över ditt eget och andras arbete där du motiverar och driver ditt team framåt.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Kontaktperson Viktoria Timbäck
Telefon 019-766 37 06
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)