Key Account Manager mot Bank, Finans och Försäkring i Stockholm

Key Account Manager mot Bank, Finans och Försäkring i Stockholm

Vill du göra karriär i ett växande och spännande bemanningsföretag? Poolia och Uniflex växer och behöver förstärka den nationella försäljningsorganisationen med ytterligare en Key Account Manager för Stockholmsregionen. Urval sker löpande, vänta inte med din ansökan!
Poolia och Uniflex tillsammans ett komplett tjänsteutbud och erbjuder dig som kund både bemanning och rekrytering från specialister inom tjänstesektorn till stora åtagande inom industri, lager och logistik. Tillsammans är vi 5000 medarbetare i fyra länder. Vi på Poolia och Uniflex genomför bara i Sverige mer än 1 300 rekryteringar och 10 000 hyruppdrag per år.

Arbetsuppgiffter

Poolia och Uniflex erbjuder ett utmanande arbete med avancerad tjänsteförsäljning, högt tempo och tuffa förhandlingar. Du arbetar i ett mycket erfaret och kompetent team som arbetar hårt men som också tar sig tid att ha riktigt roligt. I rollen som Key Accont Manager arbetar du med bemannings- och rekryteringstjänster och riktar dig främst till stora tjänsteföretag med målet att upprätta och teckna rikstäckande ramavtal, avtalen fungerar sedan som dörröppnare för Poolia och Uniflex olika tjänsteområden. Som Key Account Manager kommer du initialt att arbeta mycket med nykundsförsäljning för att skapa nya affärer och nå uppsatta mål. Genom att arbeta tillsammans med regionala team på de orter där Poolia och Uniflex har sin verksamhet så skapar ni mycket goda relationer och nöjda kunder. Poolia och Uniflex kultur präglas av engagemang, affärsmässighet, arbetsglädje samt ansvarstagande.

Om dig

Du har förmågan att självständigt planera och genomföra dina insatser i rollen som Key Account Manager. Du trivs med ett varierande och utmanande arbete i ett starkt expanderande företag med högt tempo och snabba förändringar. I din yrkesroll är du affärsmässig, målinriktad och drivande, men även lyhörd, flexibel och prestigelös. Hos Poolia och Uniflex är entreprenörsandan mycket viktig, för rätt person är detta starten för goda karriärmöjligheter inom Uniflex och Poolia då vi arbetar aktivt med internrekrytering.
Du har en gedigen erfarenhet av kvalificerat försäljningsarbete med dokumenterat goda resultat. Erfarenhet från bemanningsbranschen, gärna inom Bank, Finans eller Försäkring är mycket meriterande. Du utgår från Stockholm men tjänsten innebär cirka 50-60 resdagar per år och kräver körkort.

Förmåner

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Som anställd hos oss har du tillgång till förmånsportalen Benefits där du kan ta del av olika erbjudanden inom bland annat hälsa, försäkringar och hushållsnära tjänster. Självklart omfattas din anställning av kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar samt företagshälsovård.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 11 okt (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.