Category Manager till innovativt företag i Stockholm!

Category Manager till innovativt företag i Stockholm!

Vi söker nu en driven och ansvarsfull Category Manager till vår spännande kund i Kista. Det här är uppdraget för dig som vill utvecklas i en flexibel organisation med högt engagemang och stark teamkänsla. Uppdraget är på heltid och förväntas starta så snart som möjligt för att pågå till hösten 2020. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Du kommer att tillhöra upphandlingsavdelningen som arbetar med att hantera och optimera företagets leverantörer. Just nu har företaget tagit en stegförändring i kategorihantering gällande processdesign. I rollen som Category Manager kommer du se till att kategoriplanerna hålls levande och uppdateras genom att regelbundet samarbeta med intressenter och följa upp framstegen.

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden kommer bland annat innebära:
  • Ansvara för skapande av kategoriplaner: utföra utgiftsanalyser, utvärdera inköp samt Kraljic-analyser
  • Aktivt bidra i genomförandet av vissa initiativ, vanligtvis förstudier men även strategiska inköpsinitiativ, etc.
  • Följa upp trender i branschen
Vem är du?

För att lyckas i rollen har du tidigare arbetat med kategoriledning i minst två olika organisationer. Du har relevant högre akademisk examen och åtminstone tre års erfarenhet av upphandling. Har du bakgrund som managementkonsult ser vi det som mycket meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet och stark insikt från olika "Spend categories". Utöver detta har du goda kunskaper i Excel och PPT.

Det är viktigt att du har en god känsla för affären och verksamheten du kommer ansvara för. Du är en lagspelare med ett starkt eget driv och en positiv inställning. Vidare tror vi att du har en god kommunikationsförmåga och ett professionellt förhållningssätt.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 18 nov 2019 (6 dagar kvar)