Administratör till modern myndighet i Stockholm

Administratör till modern myndighet i Stockholm

En av Stockholms myndigheter med säte i Solna söker en administratör för ett uppdrag om initialt sex månader, med start i juli och med möjlighet till förlängning. Om du har erfarenhet av arbete som ekonomiassistent och chefsstöd och vill utvecklas i en avancerad administrativ roll så kan detta vara ett tillfälle för dig. Eftersom tjänsten ska tillsättas snarast gör vi löpande urval och intervjuer i denna rekryteringsprocess. Om du är intresserad så sök redan i dag. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Du kommer att agera som stöd till två enhetschefer som under en period delar ansvar för en enhet. De huvudsakliga arbetsuppgifter som kommer att ingå är följande:
 • stöd i Agresso och Palasso
 • kalenderbokningar
 • hantera olika anmälningar
 • uppföljning av verksamhet
 • ta fram underlag i form av Excel-listor
 • kvittohantering
 • boka och koordinera enhetsaktiviteter (interna workshops eller externa aktiviteter)
 • dokumentera workshops
 • förbereda underlag inför specifika uppgifter som underlag för RALS
 • administration och dokumentation av medarbetarsamtal, budgetering, VP-arbete m.m.
 • hjälpa projektledare att samla underlag och administrera projektuppföljningar.
Erfarenhet/ Utbildning

För denna tjänst ska du som söker ha slutfört gymnasiet eller likvärdig utbildning. Du ska vidare ha minst tre års erfarenhet av arbete som administratör, ha arbetat som ekonomiassistent samt med chefsstöd. Du har goda datorkunskaper och bör ha arbetat i MS Office. Som person har du en hög servicegrad, är van att stötta andra i deras arbetsuppgifter och trivs i en konsultativ roll. Du är en kommunikativ och strukturerad person med hög samarbetsförmåga och som tar stort ansvar.

Om Poolia

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.