Receptionist till välkänt företag

Receptionist till välkänt företag

Är du en erfaren receptionist och trivs i en roll med mycket kontakt både internt och externt? Vill du arbeta i ett bolag med engagerade kollegor och stark företagskultur? Poolia söker en receptionist till företag i centrala Stockholm. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start i december och förväntas att pågå under sex månader, därefter finns en chans att bli rekryterad av kunden. Urval och intervjuer sker löpande - välkommen in med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Som receptionist är du en av företagets viktigaste medarbetare då du kommer att vara den som välkomnar besökare och ger ett första intryck. Du är en central del av organisationens verksamhet där du bidrar med professionalism och en positiv anda. Du kommer du att arbeta på företagets huvudkontor där det sitter ungefär 80 medarbetare. Du är företagets ansikte utåt och ansvara för receptionen.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
  • välkomna besökare på ett trevligt och professionellt sätt
  • posthantering och leveranser
  • inköp av kontorsmaterial
  • nyckel- och korthantering
  • hantera administrativa arbetsuppgifter.
Då företaget står inför en flytt av kontor ges du möjlighet att kunna vara med och påverka din roll.

Vem är du?

Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning och tidigare erfarenhet av att ha arbetat med kundservice/kundbemötande, gärna i en reception eller motsvarande. Det är meriterande om du tidigare arbetat med inköp. Du har goda kunskaper i MS Office, är flytande i svenska i både tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska.

Som person är du servicesinnad, relationsbyggande och kommunikativ. Du har en god förmåga att skapa trivsel och är van vid att kunna hantera olika situationer i en föränderlig miljö.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som vill vara med att bidra till en härlig kultur.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 24 nov 2019 (3 dagar kvar)