Projektledare för affärsprojekt till kund i Kista

Projektledare för affärsprojekt till kund i Kista

Till välkänt bolag i Kista söker vi nu en Projektledare för affärsprojekt. Uppdraget förväntas starta omgående för att pågå under minst tre månader. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som Projektledare kommer du både att leda klassiska projekt samt projekt som kräver Scrum- och Agile-metodik. Du kommer att leda projekt från förstudier till slutfas inkluderat budgetansvar, organisation och planering av projektresurser. Du kommer även följa upp och rapportera projektets framsteg/status samt hantera eventuella kriser.

Vem är du?

Till rollen som Projektledare söker vi dig med:
  • En universitetsexamen inom IT, ekonomi eller ledning och minst 2-5 års erfarenhet som projektledare inom IT / telecom med fokus på digitalisering och Omni-upplevelse.
  • Kunskap om en sund projektledningsteknik.
  • Kunskap och förståelse för Agila arbetssätt och flexibel miljö.
  • Goda kunskaper i både svenska och engelska på affärsnivå.
Som person är du driven, initiativtagande och resultatorienterad. Du trivs med att arbeta i högt tempo och i utmanande miljöer. Vidare är du strukturerad, flexibel och öppen med en god kommunikativ förmåga.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.