Digital Media Specialist

Digital Media Specialist

Vi letar för kunds räkning efter en Digital Media Specialist som brinner för sociala kanaler och utveckling! Är du van att driva större satsningar inom kommunikation och marknadsföring och har erfarenhet av att leda andra? Då kan det vara dig vi söker till detta heltidsuppdrag som inledningsvis är ett vikariat på ett år. Uppdraget är med start omgående och processen bearbetas löpande, skicka därför in din ansökan redan idag om du är intresserad!

Om tjänsten

Du kommer att leda ett team som ansvarar för kommunikationen för bolagets nordiska kanaler. Arbetet innefattar både sociala medier, egna plattformar så som hemisdor och intranät samt samarbetspartners. Din roll är att tillsammans med dina kollegor driva och utveckla arbetet framåt ur ett både strategiskt och operativt perspektiv.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
  • Optimera användningen av företagets kanaler för kommunikation
  • Samarbeta och koordinera med övriga avdelningar
  • Planera och strukturera företagets innehåll för samtliga kanaler
Vem är du?

Du som söker har en avslutad utbildning inom marknad och kommunikation eller annat relevant område. Du är en van ledare och har gärna bakgrund av att arbeta i en chefspoistion i ett större bolag. För att lyckas i rollen har du även stor erfarenhet av att arbeta proaktivt, i projektform och med tydliga strategier. Du har utmärkta kunskaper i både svenska och engelska vad gäller både tal och skrift.

Vi ser även att du har:
  • Erfarenhet inom digital kommunikation samt intern och extern kommunikation
  • Förmågan att värdera och se till informations inflytande och potentiella påverkan
  • Specialistkunskaper inom sociala medier
Om Poolia
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 26 apr 2019 (7 dagar kvar)