Vill du utveckla ditt CV och jobba med administration?

Vill du utveckla ditt CV och jobba med administration?

Vi på Poolia söker dig som vill utvecklas inom administration och skaffa meritererande erfarenheter för framtiden! Vi hjälper just nu en av våra större kunder att hitta en junior stjärna som vill jobba i en bred administrativ och koordinerande roll med många kontaktytor. Som konsult hos oss blir du anställd på Poolia men jobbar på vår kunds kontor i Stockholm. Uppdraget är på heltid och kommer till en början att pågå under minst 6 månader. För rätt person kan vidare möjligheter finnas och du breddar ditt kontaktnät samtidigt som du samlar arbetslivserfarenhet. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Arbetsuppgifterna kommer att variera och rollen innebär att du kommer att få stötta och jobba i nära samarbete med dina kollegor. Arbetsuppgifterna kommer att innebära att hantera administration, koordinera och ha kontakt med såväl interna som externa parter.

Vem är du?

Du som söker har avslutad gymnasieutbildning och tidigare erfarenhet från att ha arbetat med vissa administrativa arbetsuppgifter och service. Kanske har du haft ett extrajobb eller unders sommaren arbetat med liknande arbetsuppgifter och vill nu ta möjligheten och utvecklas vidare. Du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska i såväl tal som skrift och har god vana av Office programmen. Rollen kräver att du kan prioritera bland olika arbetsuppgifter, har god struktureringsförmåga och är kommunikativ i ditt arbetssätt. Som person är du ambitiös, positiv och flexibel.

Meriterande om du även har kunskaper i:
  • Excel
  • SAP
Om Poolia
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (15 dagar kvar)