Vi söker en serviceminded administratör

Vi söker en serviceminded administratör

Nu söker vi en administratör till ett trevligt familjeföretag som har sina lokaler i Skrubba industriområde strax utanför Stockholm. Detta är ett heltidsuppdrag om initialt tre månader med möjlighet till förlängning. Vi söker dig som är social och gillar kundkontakt. Tjänsten ska tillsättas snarast möjligt så vi kommer att hålla intervjuer löpande. Sök redan i dag för att öka dina chanser till denna administrationsroll.

Arbetsuppgifter

I denna roll kommer du att ha mycket kundkontakt - hantera email och order, svara på samtal och vara allmänt behjälplig med allt administrativt som kan uppkomma i ett mindre företag. Det är ett bra tillfälle att få inblick i hur ett familjeföretag med välkända kunder arbetar och få ytterligare erfarenheter inom service. Det är meriterande om du har arbetat med kundservice tidigare men det är inget krav. Viktigast är att du är snabbupplärd och intresserad samt att du har datorvana.

Bakgrund

För den här tjänsten är det viktigt att du har en glad och social personlighet. Du tycker att det är roligt när kunder ringer och tar alla tillfällen att göra dina kunder riktigt nöjda. Du känner ansvar för ditt arbete, kan arbeta självständigt och noggrant samt att du snabbt lär dig hur du ska prioritera bland dina arbetsuppgifter.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 29 juni (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.