Rekryteringskonsult till välkänt IT-företag

Rekryteringskonsult till välkänt IT-företag

Har du erfarenhet av att självständigt driva rekryteringsprocesser från ax till limpa och är redo för din nästa utmaning? Då kan detta vara jobbet för dig! Vi söker en rekryteringskonsult / rekryterare till ett välkänt IT-företag i Kista. Uppdraget är på heltid med start omgående och förväntas pågå initialt under 6 månader men det är ett långsiktigt uppdrag och för rätt person finns det chans för en överrekrytering. Urval och intervjuer sker löpande - välkommen med din ansökan redan idag.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som rekryteringskonsult kommer du att arbeta med linjechefer i företagets konsultverksamhet för att stötta dem i rekryteringsarbetet av tekniska profiler. Rollen innefattar daglig kontakt med kandidater, HR och Businness Partners, rekryterande linjechefer och i viss mån externa leverantörer.
Utöver detta kommer du att arbeta strategiskt med att sätta en plan för hur företaget ska nå rätt kandidater framöver. Som en del av hela organisationens förändringsarbete behöver det finnas en strategi kring hur man arbetar med Employer Branding och Talent Pipeline, vilka forum man bör synas i för att bygga nätverk med rätt målgrupp av kandidater inför framtida rekryteringsbehov. Detta kommer du att göra tillsammans med marknadsavdelningen, HR specialist och Talent Manager.

Vem är du?

Vi söker dig som har en kandidat- eller en masterexamen inom HR, IT, Ekonomi eller likvärdigt och som har 3-5 år erfarenhet som researcher, rekryteringskonsult eller konsultchef med rekryteringsansvar. Du har erfarenhet av IT-rekrytering och från att arbetat på ett etablerat konsultbolag eller rekryteringsverksamhet med helhetsansvar för hela rekryteringsprocessen, kundkontakt, kandidatupplevelse och search. Det är meriterande med erfarenhet som in house konsult i globalt IT bolag alternativt specialist inom rekrytering på HR avdelning. Då koncernspråket är engelska är ser vi att du som söker är flytande i affärssvenska och affärsengelska i såväl tal som i skrift.

För att lyckas i denna roll är du kommunikativ, drivande och trivs i en självständig roll. Du har ett positivt förhållningssätt och du är en relationsbyggande person som tycker om en roll med mycket kontaktytor.

Om verksamheten

Liksom du är vi på Poolia specialister inom HR området, många av oss med egen erfarenhet av att arbeta i dessa roller. Vi är nämligen övertygade om att en av hörnstenarna för att göra ett riktigt bra arbete är engagemang och intresse för sitt område. Våra kunder återfinns inom bland annat små och stora företag, organisationer och myndigheter. Vi har erfarenhet av tillsättningar till både privat och offentlig sektor. Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Förmåner
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Mer info
Kontaktperson Teresa Kärrström
Telefon 072-7465109
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (9 dagar kvar)